Némbongkeun 1-12 hasil 17

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1227163-84-9 AZD3839 (1227163-84-9)

    AZD3839 (base bébas) mangrupakeun BACE1 inhibitor potent tur selektif kalawan IC50 of 23.6 um, ngeunaan selectivity 14-melu leuwih BACE2, ogé mangrupa β-secretase ...

    853220-52-7 BML-284 (853220-52-7)

    BML-284 HCl, purity> 98%, aya dina stock. Waktos pengiriman barang ayeuna nuju aya kira-kira minggu 2 sanggeus pesenan anu ditampi. Dokumén CoA, QC sareng dokumén MSDS ...

    1661839-45-7 CCT251545 (1661839-45-7)

    CCT251545, purity> 98%, aya dina stock. pengiriman barang kaluar waktos ayeuna téh ngeunaan 2 minggu sanggeus urutan anu narima. KoA, data QC na MSDS dokumén ...

    1638250-96-0 Jsb-159 (1638250-96-0)

    ETC-159, purity> 98%, aya dina stock. Waktos pengiriman barang ayeuna nuju aya kira-kira minggu 2 sanggeus pesenan anu ditampi. Dokumén CoA, QC sareng dokumén MSDS aya ...

    108409-83-2 FH535 (108409-83-2)

    FH535 mangrupakeun / β-catenin signalling inhibitor Wnt sarta ogé mangrupa dual PPARγ na PPARδ antagonis.

    Teu Int ...

    1427782-89-5 IWP-L6 (1427782-89-5)

    IWP-L6 mangrupakeun inhibitor Porcn kacida potent kalawan EC50 of 0.5 nM.IWP-L6, ogé katelah PORCN Inhibitor III sarta Wnt Runtuyan Inhibitor XIX, nyaéta p ...

    1127442-82-3 IWR-1-endo (1127442-82-3)

    Wnt-C59 (C59) mangrupakeun inhibitor PORCN kanggo aktivasina Wnt3A-dimédiasi situs TCF-mengikat multimerized nyetir luciferase kalawan IC50 of 74 pM.

    1118807-13-8 KY02111 (1118807-13-8)

    KY02111 promotes diferensiasi of hPSCs mun cardiomyocytes ku inhibiting Wnt signalling, bisa meta hilir ti APC na GSK3β.

    ...

    1956356-56-1 KYA1797K (1956356-56-1)

    KYA1797K nyaéta novél anu kacida potent tur selektif inhibitor duanana Wnt / ß-catenin jeung jalur Ras.

    1243244-14-5 LGK974 (1243244-14-5)

    LGK-974, purity> 98%, aya dina stock. Dinten anu sami ongkos kaluar sanggeus urutan anu narima. Catetan: Diterangkeun waktu keur urutan of> 1g nyaeta ngeunaan 6 wee ...

    1792999-26-8 NCB-0846 (1792999-26-8)

    NCB-0846 mangrupa TNIK inhibitor oral sadia kalawan IC50 of 21 nm. NCB-0846 nyaéta novél, mimiti-di-kelas, oral TNIK inhibitor kalawan IC50 Val ...

    950912-80-8 PF670462 (950912-80-8)

    PF-670462 hydrochloride, purity> 98%, aya dina saham. Waktos pengiriman barang ayeuna nuju aya kira-kira minggu 2 sanggeus pesenan anu ditampi. CoA, data QC sareng M ...

1 2