Némbongkeun sakabéh hasil 11

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    1668553-26-1 A-1210477 (1668553-26-1)

    A-1210477 mangrupakeun MCL-1 inhibitor potent tur selektif kalawan Ki na IC50 of 0.454 nm sarta 26.2 nm masing-masing> 100-melu selectivity leuwih oth ...

    1426138-42-2 FX1 (1426138-42-2)

    FX1 mangrupakeun inhibitor BCL6 potent tur husus, kalayan hiji IC50 tina sabudeureun 35 μM.FX1 mangrupa inhibitor tina lymphoma sél B 6 (BCL6). ....

    <...
    803647-40-7 NSC59984 (803647-40-7)

    NSC59984 induces mutant p53 degradasi protéin via MDM2 jeung jalur ubiquitin-proteasome. The EC50 of NSC59984 dina sél kanker paling téh s ...

    1313363-54-0 NVP-CGM097 (1313363-54-0)

    NVP-CGM097 (CGM097) mangrupakeun inhibitor MDM2 potent tur selektif; hiji antagonis HDM2 oral bioavailable mibanda aktivitas antineoplastic poténsi & # ...

    803712-79-0 Obatoclax Mesylate (GX15-070) (803712-79-0)

    Obatoclax Mesylate (GX15-070) mangrupa antagonis of Bcl-2 kalawan Ki of 0.22 μM dina assay sél-gratis, tiasa mantuan di overcoming MCL-1 dimédiasi Resi ...

    939981-39-2 RG7112 (939981-39-2)

    RG7112 nyaeta kahiji klinis-molekul leutik MDM2 inhibitor dirancang ngeusian saku p53-beungkeutan MDM2 ....

    <TD>

    1229705-06-9 RG7388 (1229705-06-9)

    RG7388 mangrupa lisan, selektif, leutik molekul MDM2 antagonis nu nyegah beungkeutan MDM2 mun p53. Idasanutlin, ogé katelah RG7388 na RO55 ...

    1309684-94-3 RO8994 (1309684-94-3)

    RO8994 mangrupakeun runtuyan kacida potent tur selektif of spiroindolinone leutik-molekul MDM2 inhibitor, kalawan IC50 of 5 nm (HTRF mengikat assays) jeung ...

    1262888-28-7 Spautin-1 (1262888-28-7)

    Spautin-1 mangrupakeun inhibitor autophagy novél, IM dipeungpeuk tumuwuhna sél K562 kalawan IC50 of 1.03 μM. Kontras, ko-perlakuan ...

    1011301-27-1 Tenovin-3 (1011301-27-1)

    Tenovin-3 téh bisa ningkatkeun kadar p53, ditangtukeun dina sél MCF-7 diolah pikeun 6hr di 10 μM.Tenovin-3 mangrupakeun aktivator p53 na hiji inhibitor of ...

    1431866-33-9 WEHI539 (1431866-33-9)

    WEHI-539, boga pangirut tinggi (subnanomolar) jeung selectivity pikeun BCL-XL sarta potently maéhan sél ku selektif antagonizing ac prosurvival na ...