Némbongkeun 1-12 hasil 36

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    856925-71-8 (-) - Blebbistatin (856925-71-8)

    (-) - Blebbistatin mangrupakeun inhibitor sél-permeabel pikeun non myosin otot II ATPase kalawan IC50 tina ~ 2 μM, teu ngahambat myosin ranté lampu kinase ...

    1268524-70-4 (+) - JQ1 (1268524-70-4)

    (+) - JQ1 nyaéta Ujang bromodomain inhibitor, kalawan IC50 of 77 nm / 33 nm pikeun BRD4 (1 / 2), ngariung ka sadaya bromodomains tina kulawarga Ujang, tapi teu brom ...

    659730-32-2 AMG517 (659730-32-2)

    AMG 517 mangrupakeun antagonis TRPV1 potent tur selektif, antagonizes capsaicin, proton, sarta aktivasina panas TRPV1 kalawan IC50 of 0.76 nm, 0.62 nm ...

    401900-40-1 Andarine (401900-40-1)

    Andarine mangrupakeun selektif non-steroidal androgén reséptor (AR) agonist kalawan Ki of 4 nm, jaringan-selektif pikeun organ anabolik ....

    <TD>

    1233339-22-4 AZ20 (1233339-22-4)

    AZ20 mangrupakeun inhibitor potent tur selektif novél ngeunaan ATR kinase kalawan IC50 of 5 nm, selectivity 8-melu leuwih mTOR. AZ20 mangrupa protéin kinase ATR i ...

    1821428-35-6 AZD0156 (1821428-35-6)

    AZD0156 mangrupa inhibitor ATM kinase lisan, potent tur selektif, inhibiting kagiatan kinase tina ATM na ATM-dimédiasi signalling, ngahulag D ...

    1240299-33-5 AZD3514 (1240299-33-5)

    AZD3514 mangrupakeun reséptor androgén downregulator potent tur lisan kalayan Ki of 2.2 μMand boga kamampuh ngurangan ekspresi protéin AR ...

    <TD>
    1035270-39-3 AZD4547 (1035270-39-3)

    AZD4547 mangrupakeun selektif novél FGFR inhibitor targeting FGFR1 / 2 / 3 kalawan IC50 of 0.2 nm / 2.5 nm / 1.8 nm, aktivitas lemah ngalawan FGFR4, VEGFR2 (KDR) ...

    1352226-88-0 AZD6738 (1352226-88-0)

    AZD6738 mangrupakeun selektif inhibitor ATR lisan potent. Bisa ngahambat ATR substrat Chk1 Ser345 fosforilasi dina sél mibanda hiji nilai IC50 of 74 ...

    860352-01-8 AZD7762 (860352-01-8)

    AZD7762 mangrupakeun inhibitor potent tur selektif of Chk1 kalawan IC50 of 5 nm. Ieu sarua potent ngalawan Chk2 na kirang potent ngalawan Cam, Sumuhun, Fy ...

    847499-27-8 Acép-18770 (Delanzomib) (847499-27-8)

    Acép-18770 mangrupa inhibitor oral aktif tina aktivitas kimotripsin na ciduh kawas tina proteasome kalawan IC50 of 3.8 nm, jeung ukur inhibisi marginal of ...

    905973-89-9 CGK733 (905973-89-9)

    CGK 733 mangrupakeun inhibitor potent tur selektif tina ATM / ATR kalawan IC50 tina ~ 200 nm. CGK733 mangrupa inhibitor ATM na ATR inhibitor nu significantl ...

1 2 3