Némbongkeun 1-12 hasil 37

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    552325-73-2 A-674563 (552325-73-2)

    A-674563 mangrupakeun potent, oral sadia inhibitor Akt1 kalawan nilai IC50 of 11nM. Oge mintonkeun kagiatan ngalawan PKA na CDK2 kalayan nilai IC50 ...

    1047634-63-8 Afuresertib (GSK2110183) (1047634-63-8)

    GSK2110183 mangrupa oral bioavailable, selektif, ATP-kalapa na potent pan-Aktinhibitor kalawan IC50s of 0.08 / 2 / 2.6 nm pikeun Akt1 / Akt2 / Akt3 r ...

    487021-52-3 AR-A014418 (487021-52-3)

    AR-A014418 mangrupa ATP-kalapa, tur selektif GSK3β inhibitor kalawan IC50 jeung Ki of 104 nm sarta 38 nm, tanpa inhibisi signifikan dina 26 OT ...

    1056901-62-2 AT13148 (1056901-62-2)

    AT13148 nyaéta novél, lisan multi AGC kinase inhibitor kalawan pharmacodynamic potent sarta aktivitas antitumor; AKT, p70S6K, PKA, batu, jeung SGK inhib ...

    857531-00-1 AT7867 (857531-00-1)

    AT7867 mangrupakeun inhibitor ATP-kalapa potent of Akt1 / 2 / 3 na p70S6K / PKA kalawan IC50of 32 nm / 17 nm / 47 nm sarta 85 nm / 20 nm, mungguh; saeutik a ...

    612487-72-6 AZD1080 (612487-72-6)

    AZD1080 mangrupakeun selektif, oral aktip, otak permeabel GSK3 inhibitor, nyegah GSK3α manusa sarta GSK3β kalawan Ki of 6.9 nm sarta 31 nm, masing-masing ...

    486424-20-8 AZD2858 (486424-20-8)

    AZD2858 mangrupakeun inhibitor potent na GSK-3 kalawan IC50 of 68 nm. AZD-2858 nyegah tau fosforilasi di situs S396, sarta eta ngaktifkeun Wnt s ...

    1143532-39-1 AZD5636 (1143532-39-1)

    AZD5363, ogé katelah Capivasertib, mangrupa inhibitor oral sadia tina serine / threonine protéin kinase AKT (protein kinase B) kalawan pote ...

    188011-69-0 Bikinin (188011-69-0)

    Bikinin (Abrasin) mangrupakeun inhibitor potent tutuwuhan GSK-3 / Shaggy-kawas kinase; ngaktifkeun BR signalling hilir ti reséptor BR.

    <TD>

    1007207-67-1 CH5132799 (1007207-67-1)

    CH5132799 nyegah I PI3Ks kelas, utamana PI3Kα kalawan IC50 of 14 nm; kirang potent mun PI3Kβδγ, bari sénsitip dina PIK3CA mutations sél lin ...

    252935-94-7 CHIR-98014 (252935-94-7)

    CHIR-98014 mangrupakeun GSK3 inhibitor selektif kalawan IC50s of 0.65 nm sarta 0.58 nm pikeun GSK-3α na GSK-3β; potentiate aktivasina insulin ti TR glukosa ...

    915019-65-7 Dactolisib (BEZ235) (915019-65-7)

    BEZ235 (NVP-BEZ235) mangrupakeun dual ATP-kalapa PI3K na mTOR inhibitor pikeun p110 /// na mTOR (p70S6K) kalawan IC50 of 4 nm / 5 nm / 7 nm / 75 nm / 6 nm, ulang ...

1 2 3 4