Téori RADIKAL GRATIS

EGT
Metabolisme awak normal
EGT
Pencemaran logam beurat
EGT
Pencemaran hawa
EGT
Pencemaran pestisida
EGT
radiasi sinar ultraviolét
EGT
Pencemaran pestisida

RADIKAL GRATIS & Panyakit

Normalna, radikal bébas diperyogikeun pikeun awak, tapi radikal bébas anu kaleuleuwihi tiasa nyababkeun henteu saimbangna fungsi fisiologis, teras ngakibatkeun setrés oksidatif dina sababaraha panyakit (literatur nunjukkeun yén radikal bébas mangrupikeun sumber tina sagala rupa panyakit).

(1)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna
EGT

ANTIOKSIDAN

Awak urang moal tiasa beroperasi tanpa oksigén, sareng sakali sajumlah radikal bébas ningkat, awak dina setrés oksidatif bakal ngabalukarkeun sistem perbaikan gagal ngaleupaskeun radikal bébas anu kaleuleuwihi. Dina kasus anu khusus, awak kedah ngeusian antioksidan dina vitro pikeun miceun radikal bébas anu kaleuleuwihi.

(2)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna
Pangembangan ANTIOXIDANTS
EGT

L-ERGOTHIONEINE –JENIS BARU ANTIOKSIDA ALAM

EGT mangrupikeun antioksidan amino-asam antioksidan alami biosintésis dina baktéri sareng jamur tangtu. Éta mangrupikeun sanyawa bioaktif penting anu parantos dianggo salaku pamulung radikal, saringan sinar ultraviolét, régulator réaksi réduksi oksidasi sareng bioenergetik sélulér, sareng sitoprotektor fisiologis, jst.

L-Ergothioneine (EGT, ERGO, CAS: 497-30-3), ogé katelah (S) -α-Carboxy-2,3-dihydro-N, N, N-trimethyl-2-thioxo-1H-imidazole- Uyah batin 4-ethanaminium, mimiti dikaluarkeun tina ergot ku Tanret C taun 1909, teras ogé dideteksi getih sato. EGT murni nyaéta kristal bodas, larut dina cai, (leyur 0.9mol / L dina suhu kamar). Autoxidation moal tiasa lumangsung dina nilai pH fisiologis atanapi dina solusi basa anu kuat. EGT tiasa aya dina dua bentuk isomer - bentuk thiol sareng bentuk thione, sapertos anu dipidangkeun di handap ieu:

(3)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna
EGT

ANTIOKSIDASI

Kalayan kaunggulan multi-fungsi, EGT kasohor diantara seueur antioksidan sanés.

EGT
kaunggulan

Kalayan kaunggulan multi fungsi, EGT kasohor diantara anu sanés antioksidanKauntungan (dibandingkeun sareng glutathione, sistein jsb):
——EGT langkung gampang ditumpukkeun dina sél sareng konsentrasi langkung stabil tibatan antioksidan séjén.
——EGT langkung efektif pikeun ngirangan maot sél disababkeun ku pyrogallol.
——EGT utamina nyingkirkeun ROS pikeun nyegah oksidasi, sedengkeun glutathione sareng anu sanésna nyabak radikal bébas, nyaéta, sanésna antioksidan produk oksidasi scavenge.(1) Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun

EGT

Bandingkeun ANTIOXIDATION

Results: EGT mangrupikeun pemulung paling aktif tina radikal bébas dibandingkeun antioksidan klasik salaku GSH, asam urat sareng trolox. Khususna, kapasitas antioksidan pangluhurna anu dipamerkeun ku EGT vs. peroksil radikal nyababkeun 25% langkung luhur tibatan nilai anu dicandak ku rujukan antioksidan antioksidan. Kapasitas pemalsuan EGT kana hidroksil radikal 60% langkung luhur, dibandingkeun sareng asam urat, anu ngagambarkeun rujukan antioksidan vs hidroksil radikal. Tungtungna, EGT nunjukkeun kagiatan antioksidan anu pangluhurna ogé nuju peroxynitrite, kalayan kapasitas pangangguran 10% langkung luhur tibatan asam urat.

EGT

FUNGSI LAIN

EGT ogé gaduh épék dina ngatur énergi intrasélular,

ningkatkeun kekebalan,

ningkatkeun tingkat spérma salamet,

ngajagi haté tina tatu,

ngahambat radang,

neurodegenerasi,

cacat ngembangkeun sareng katarak.

PERHATOSAN pangembangan

① EGT GEUS GAMPANG DITANGKAP DINA TANPA JEUNG HANYA
EGT
EGT
EGT
② Pitunjuk

5-10mg per unit pikeun asupan déwasa sareng 2-3 unit penting pisan dina diet sadidinten anjeun.

Sumber: Li Yiqun, Zhou Nianbo. Fungsi Biologi sareng Aplikasi EGT [J]. Téknik Pangan , 2010,9 (3) : 26-28.

(4)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Asupan didaptarkeun sapertos kieu:

Barudak (3-11 taun)≤l 0 mg / dinten
Budak ngora (11-21 taun)≤30 mg / dinten
Déwasa (21-80 taun)≤30 mg / dinten
Catetan: 1. Dosages pikeun murangkalih sareng déwasa(3 -80 taun) 2.Use pikeun ibu hamil atanapi lactating henteu disarankeun.

Sumber data: Tetrahedron nalika ngalamar US NDI

Data nunjukkeun: 10.5mg / g pikeun OXIS's ADI (Ditarima Daily Intake).

(6)↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna
③ SINTESIS
EGT

ÉKSTRAKSI & APLIKASI

(1) ÉKSTRAKSI

Ayeuna, aya tilu padika pikeun produksi EGT: sintésis kimia, asli ékstraksi bio (utamina tina supa, jaringan sato sareng ékstraksi getih), sareng metode biosintésis.

Babandingan Métode ékstraksi EGT

EGT
(2) APLIKASI

EGT ngagaduhan aplikasi anu lega dina kosmétik, fungsi hanca, farmasi, terapi, biomédis, sareng sajabina.

EGT
(3) Daptar aplikasi LAIN
EGT

Rujukan

  1. Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun
  2. Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!
  3. Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida
  4. Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping
  5. Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén
  6. Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol
  7. Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps)
  8. 5 manpaat luhur nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq)
  9. Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc
  10. Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn)

Dr Zeng Zhaosen

CEO & NU NGADEGKEUN

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina bidang sintésis organik kimia ubar. Pangalaman anu euyeub dina kimia kombinatorial, kimia ubar sareng sintésis khusus sareng manajemén proyék.

Jangkau kuring Ayeuna