Cofttek Holdings dugi

kontak

Nelepon Us atanapi Eusian Bentuk nu

+ 86 (1892) 9367792
Ulah ragu ngahubungan kami
Time ngagawekeun
Mon-Jum: 9: 00 - 18: 00 / Ditutup dina weekends

Kontak kantor

Dina sythesis jeung manufaktur sahiji kualitas luhur antikanker réagen molekul leutik pikeun panalungtikan Onkologi, Cofftek mangrupakeun salah sahiji dunya suppliers of réagen kimiawi antikanker na sambetan kinase ngarah. misi kami nyaeta ngawangun kempelan komprehensif luhur di dunya tina antikanker molekul leutik.

Blok 2 of West Juara Park, Henan Nasional Universitas Téhnologi Park
+ 86 (1892) 9367792
cofttek Loka Factory Peta