Cofttek Kontak - Suplemén suplemén

Ninggalkeun Us A Pesen

t1

Dr Zeng Zhaosen

CEO & NU NGADEGKEUN

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina bidang sintésis organik kimia ubar. Pangalaman anu euyeub dina kimia kombinatorial, kimia ubar sareng sintésis khusus sareng manajemén proyék.

ngalanggan

Ngalanggan pikeun kéngingkeun inpormasi panganyarna ngeunaan perusahaan kami.
Anjeun bakal nampa beja panganyarna na bonus.