Beasiswa Cofttek - Suplemén Cofttek.

Beasiswa Cofttek

Sadayana hoyong karir anu saé sareng pendidikan anu bakal ngabantosan aranjeunna tebih. Tapi, seueur jalmi anu kedah ngantosan karir sareng pendidikan atikan taun saatos taun. Cofttek terang kumaha pentingna pendidikan anu ditangtoskeun, sareng éta naha urang ngabantosan ngadidik pamiarsa urang dina suplemén Diétasi sareng ulasan sareng saran.

Scholarship Cofttek kami mangrupikeun promosi anu anyar pikeun kami kacida reueus. Éta mangrupa beasiswa taunan $ 2000 anu dirancang pikeun ngabantosan siswa pikeun ngahontal impian karir sareng karirna. Beasiswa ieu bakal dileler ka hiji murid unggal taun pikeun mantuan mayar kanggo biaya pendidikan. Kami milarian ganda jumlah beasiswa pikeun taun hareup.

Sakumaha Sakumaha Beasiswa?

Beasiswa ieu bakal nyayogikeun mahasiswa $2000 mayar kanggo biaya pendidikan. Éta mangrupikeun béasiswa mung-kuliah na henteu tiasa dirobih pisan. Éta bakal dikirim ka kantor kauangan.

Eligibility Scholarship

Kami milarian mahasiswa anu leres-leres tiasa nganggo dana anu urang ditawaran. Siswa lulusan sareng sarjana tiasa nerapkeun, salami aranjeunna ngadaptarkeun waktos di sakola lulusan atanapi di kuliah anu akreditasi. GPA Minimal (Rata-rata Kelas Rata) pikeun nerapkeun béasiswa mangrupikeun 3.0

Kumaha Cara Anjeun Panawaran

Anjeun tiasa sacara gampang nerapkeun béasiswa. Hal ieu dirarancang janten saderhana pikeun cocog sareng nerapkeun. Ngan sajumlah terbatas siswa anu tiasa nerapkeun, sareng ngan hiji murid anu tiasa menang.

Ieu kumaha anjeun nerapkeun:

  1. Mimitian ku nulis karangan 500 kecap atanapi langkung seueur ngeunaan "suplemén Diét nganggo langkung populer ti kantos". Anjeun tiasa parantos marios salah sahiji kursus anu parantos anjeun atosan éta pikeun ngajéntrékeun kumaha éta bakal ngabantosan ningkatkeun kamampuan anjeun. Karangan éta bakal dikintunkeun ku Désémber 31st, 2020.
  2. Anjeun kedah ngirim aplikasi ka [email dijaga] pastikeun aya dina format Microsoft Word. Anggo alamat email akademik (edu) anjeun ngan ukur. Upami anjeun ngirimkeun aplikasi dina PDF atanapi Google Doc, éta moal ditampi.
  3. Forms kaluman kedah kalebet inpormasi ieu: nami anjeun, nomer telepon, nami universitas sareng alamat email anjeun.
  4. Karangan kudu ditulis dina kecap anjeun sorangan jeung kudu leuwih berharga pikeun pamaca.
  5. Naon waé plagiatisme bakal nyababkeun kintunan anjeun mimitian langsung ditolak.
  6. Ngan ukur masihan inpormasi anu parantos rinci di luhur.
  7. Karangan anjeun bakal dihukum dina kreatipna, dipikiran sareng nilaina.
  8. Unggal kiriman sacara manual ditinjau sareng dina 15 Januari 2021, juara bakal diumumkeun sareng dibéjaan ku email.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Kami

Kami mastikeun yén henteu aya inpormasi pribadi pikeun siswa anu dibagikeun, sareng sadaya inpormasi pribadi disimpen kanggo panggunaan internal hungkul. Kami henteu masihan rinci murid ka pihak katilu pikeun alesan naon waé, tapi kami ngabiayaan hak pikeun nganggo tulisan anu dikintunkeun ka urang ku naon waé anu dipikahoyong. Upami anjeun ngirimkeun tulisan ka Cofttek, anjeun masihan kami sadaya hak kana eusi, kalebet kapamilikan tina kontén cenah. Ieu leres naha anjeun kiriman katampi janten juara atanapi henteu. Cofttek.com ngagaduhan hak ngagunakeun sadaya padamelan anu dikintunkeun kanggo dipedar janten tempat éta cocog sareng dimana éta dianggap pantes.