Naon Anandamide (AEA)

Anandamide (AEA), ogé katelah molekul kabagjaan, atanapi N-arachidonoylethanolamine (AEA), nyaéta neurotransmitter asam lemak. Ngaran Anadamida (AEA) diturunkeun tina basa Sanskerta Joy "Ananda." Raphael Mechoulam nyiptakeun istilah éta. Kumaha, sareng dua asisténna, WA Devane sareng Lumír Hanuš, mimiti mendakan "Anandamide" dina taun 1992. Anandamide (AEA) mangrupikeun jalan anu saé pikeun seueur masalah fisik sareng méntal urang.

Naon Cannabidiol (CBD)?

Cannabidiol (CBD) mangrupikeun sanyawa aktif anu kadua pisan anu katelah cannabinoids anu aya dina cannabis sativa (ganja atanapi hemp). Tetrahydrocannabinol (THC) nyaéta anu paling nyebar sareng ogé anu paling psikoaktif cannabinoid anu aya dina tutuwuhan ganja. THC pakait sareng kéngingkeun sensasi "luhur".
Nanging, CBD sanés psikoaktif sareng diturunkeun tina tutuwuhan hemp anu ngandung jumlah THC anu handap. Pasipatan ieu parantos ngajantenkeun CBD ngagaduhan popularitas dina séktor kaséhatan sareng kaséhatan.
Minyak Cannabidiol (CBD) di sisi sanésna diturunkeun tina tutuwuhan ganja kalayan nambihan CBD anu sasari kana minyak operator sapertos minyak siki hemp atanapi minyak kalapa.

Kumaha Anandamide (AEA) Karya

Anandamide (AEA) diturunkeun tina métabolisme non-oksidatif asam eicosatetraenoic. Anandamide (AEA) mangrupikeun panganteur lipid sareng fungsina salaku ligan endogén reséptor CB1 sareng modulasi sirkuit pahala na. Éta mangrupikeun neurotransmitter penting dina sistem endocannabinoid, dingaranan Ganja. Éta ngabantosan ngatur aliran sistem neurokimia pikeun ngajaga awak sareng pikiran anjeun lancar. Kapanggih yén struktur Anandamide sami sareng tetrahydrocannabinol (THC), komponén psikotik utama Ganja. Maka Anandamide ngarobih wanda simulate naon anu kawéntar dikenal salaku Ganja tinggi.

Éta sacara alami dihasilkeun dina awak urang sesuai instruksi otak ku réaksi kondensasi dina neuron. Réaksi kondensasi dikawasa ku ion kalsium sareng adénosin siklik monofosfat lumangsung antara asam arakidonat sareng étanolamin.

Anandamide ningkatkeun kabagjaan ku berinteraksi sareng reséptor cannabinoid dina sistim saraf sareng periferal, CB1 sareng CB2. Reséptor CB1 nargétkeun kagiatan Motor (gerakan) sareng koordinasi, Pamikiran, Napsu, Memori istilah pondok, Persépsi Nyeri, sareng Imunitas. Dina waktos anu sasarengan, reséptor CB2 nargétkeun organ-organ utama sapertos Ati, Gut, ginjal, Pankreas, jaringan Adiposa, otot rangka, Tulang, Panon, Tumor, Sistem réproduktif, sistem imun, saluran pernapasan, kulit, sistem saraf pusat, sareng sistem kardiovaskular .

Dina awak urang, N-arachidonoylethanolamine ngarecah kana énzim asam amida hydrolase (FAAH) énzim sareng ngahasilkeun asam arachidonic sareng étanolamin. Upami tindakan FAAH'sFAAH tiasa kalem, urang tiasa nguntungkeun manpaat Anandamide'sAnandamide salami waktos anu langkung lami.

Anandamide (AEA)
Anandamide (AEA)

Kumaha Cannabidiol (CBD) jalan?

Awak urang ngandung sistem khusus anu disebut sistem endocannabinoid anu jawab parobahan fisiologis. Awak ngahasilkeun endocannabinoids nyalira. Endocannabinoid nyaéta neurotransmitter anu ngabeungkeut reséptor cannabinoid.

Aya dua reséptor cannabinoid; Reséptor CB1 sareng CB2. Reséptor CB1 aya di sakujur awak sareng utamina dina uteuk. Aranjeunna ngendalikeun suasana haté, émosi, gerakan, napsu, ingetan, sareng pamikiran anjeun.

Reséptor CB 2 di sisi anu sanésna aya dina sistim imun sareng pangaruh peradangan sareng nyeri.

Sedengkeun THC ngabeungkeut pisan ka reséptor CB1, CBD henteu ngabeungkeut pisan kana reséptor tapi malah ngarangsang awak pikeun ngahasilkeun langkung endocannabinoids. CBD kumaha ogé tiasa ngabeungkeut atanapi ngaktipkeun reséptor sanés sapertos reséptor serotonin, vanilloid, sareng PPAR [reséptor diaktifkeun proliferator-diaktipkeun] reséptor. CBD ogé bertindak salaku antagonis pikeun reséptor GPR55-yatim.

CBD ngariung kana reséptor serotonin anu tersirat dina kahariwang, bobo, anggapan nyeri, napsu, seueul, sareng utah.

CBD ogé ngariung kana reséptor vanilloid anu dipikanyaho pikeun nyéépkeun nyeri, peradangan, sareng suhu awak.

CBD kumaha ogé bertindak salaku antagonis kana reséptor GPR55 anu biasana dikedalkeun dina sababaraha jinis kanker.

Cannabidiol ogé meta salaku agén anti radang. Éta gelut atanapi ngagampangkeun peradangan.

Cannabidiol ogé ngagaduhan sipat antioksidan anu ngamungkinkeun pikeun ngaleungitkeun radikal bébas anu biasana aya hubunganana sareng gangguan degeneratif.

Mantuan anandamide (AEA)

Anandamide (AEA) simulate efek tina Ganja dina sistem kami, tanpa épék ngarugikeun na. Anandamide ngabantosan urang ku ngarangsang fungsi otak urang ku cara-cara ieu:

Anandamide (AEA)

① Ningkatkeun kapasitas otak sareng mémori

Ningkatkeun kapasitas mémori damel anjeun mangrupikeun hal anu penting Mantuan anandamide (AEA). Éta ogé ngabantosan anjeun janten langkung kreatif ku ngolah inpormasi kana ideu anyar. Panilitian dina beurit parantos nunjukkeun pamutahiran anu signifikan dina fungsi otak. Maka upami anjeun hoyong ningkatkeun kamampuan analitis, katerampilan kréatip, atanapi ngalakukeun anu saé dina diajar anjeun, Anandamide mangrupikeun solusi anu sampurna.

② Bertindak salaku pengendali napsu

Upami anjeun hoyong nuturkeun diet ketat, kontrol napsu kedahna. Salah sahiji kauntungan Anandamide nyaéta tiasa ngabantosan anjeun ngendalikeun napsu sareng siklus satiety. Anjeun tiasa sacara gampil ngendalikeun rasa lapar atanapi idam pikeun sampah ku bantosan Anandamide. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngahontal udagan leungitna beurat atanapi udagan pikeun meunangkeun deui bentukna. Di jaman modéren tetep séhat sareng fit seueur gumantung kana kabiasaan tuangeun urang, sareng suplemen Anandamide tiasa ngabantosan urang. Tapi rencana leungitna beurat sareng Anandamide kedah dilengkepan ku rencana diét anu pas. Undereating parah tiasa nyababkeun kaleungitan beurat awak sakedap sareng, sahingga, masalah metabolisme. Ogé, dina kasus ibu anu nyusuan, konsumsi Anandamide kedah dihindari. (5)(2015). Cannabidiol (CBD) sareng analog na: tinjauan épékna kana peradangan.

③ Neurogenesis

Salah sahiji cara pikeun ningkatkeun kapasitas fungsi uteuk anjeun nyaéta ngagaduhan neuron atanapi sél uteuk énggal ngalangkungan Neurogenesis. Ieu leres, khususna anjeun ampir 40 atanapi parantos ngalangkungan umur. Anandamide (AEA) ngabantosan dina Neurogenesis.

Sumawona, tingkat tingkat Anandamide anu langkung luhur dina awak manusa ngabasmi résiko panyakit neurodegenerative sapertos panyakit Perkinson's Peperkinson, sareng sajabana Dina yuswa, Anandamide ngabantosan pamulihan tina masalah anu aya hubunganana sareng neurodegeneration sapertos leungitna ingetan, déprési, kasieun, kurang kendali awak, sareng sajabana Anandamide (AEA) ngabantuan déwasa anu langkung sepuh pikeun mikaresep kahirupan pensiunanna tanpa hariwang ngeunaan masalah kaséhatanna.

Anandamide (AEA)

④ Ngadalikeun Kahayang Seksual

Manfaat Anandamide (AEA) ngontrol kahoyong seksual anjeun ku dua cara. Dina dosis anu hampang, éta ningkatkeun hawa nafsu. Tapi ku dosis beurat Anandamide (AEA) ngirangan dorongan séksual. Anandamide (AEA) ningkatkeun haté anjeun sareng ngagentos setrés anu nimbulkeun dorongan séks. Tapi dosis anu langkung luhur ngajantenkeun anjeun wareg séksual, sareng anjeun mendakan henteu peryogi kagiatan seksual.

Anandamide (AEA)

Properties Pasipatan anti Kanker

Anandamide (AEA) ngagaduhan sipat karsinogen sireum ngalangkungan épék psikotropika. Anandamide (AEA) merangan pertumbuhan jaringan kanker. Éta khususna nguntungkeun dina kanker payudara. Ékspérimén nunjukkeun yén éta tiasa janten gaganti anu saé pikeun ubar konvensional kanker. Sumawona, éta henteu aya efek samping dibandingkeun pangaruh anu ngarobah kahirupan ubar kanker konvensional. Kitu sakedap, panarimaan skala ageung pikeun Anandamide (AEA) tiasa ngirangan nyeri anu penderita kanker ngalangkungan salami pangobatan.

Pasipatan antiemétik

Seueul sareng utah ogé tiasa dikontrol ku Anandamide (AEA). Gawe sareng serotonin pikeun ngendalikeun kabebeng. Ieu ngajantenkeun Anandamide (AEA) leyuran antiemetik nalika kémoterapi dina penderita kanker. Ieu tiasa saé kanggo ibu-ibu hamil ogé. Tapi dina kasus ibu-ibu hamil, Anandamide (AEA) kedah dilakukeun ngan ukur disarankeun ku dokterna.

Properties Pasipatan nyeri

Ku ngariung sareng CB1, Anandamide (AEA) ngahalangan pangiriman sinyal nyeri. Ku cara ieu, Anandamide (AEA) tiasa dianggo pikeun ngagentos nyeri kronis di pasién anu kaserang kaayaan médis sapertos asam urat, rematik, atanapi sciatica. Dina umur anu langkung sepuh, nyeri mangrupikeun sahabat anu tetep. Anandamide (AEA) mangrupikeun ubar anu kabuktosan pikeun migren sareng nyeri sirah anu parna. Konsumsi suplemén Anandamide (AEA) dina sepuh tiasa ngabantosan aranjeunna pikeun menang nyeri sareng ogé bakal ningkatkeun kualitas hirupna.

Anandamide (AEA)

⑧ Pangaturan Mood

Sistem endocannabinoid ngatur suasana haté urang. Anandamide (AEA) ngawasa kaayaan pikiran négatip urang sapertos sieun, hariwang, sareng ningkatkeun kabahagiaan. Ku cara ieu, Anandamide (AEA) tiasa fungsina salaku mood-angkat, ningkatkeun kaséhatan méntal, sareng ningkatkeun batin anjeun. Salaku suplemén Anandamide (AEA) non-adiktif, éta disarankeun pisan, khususna pikeun penduduk umur digawé, anu kedah neraskeun damel sareng produktivitas anu luhur dina lingkungan anu nungtut sareng setrés.

Anandamide (AEA)

Pikeun ngalawan déprési

Anandamide (AEA) ogé tiasa ngalawan rarasaan kateken. Panilitian kana beurit nembé dibuktikeun sipat antidepresan na. Déprési sareng masalah anu aya hubunganana mangaruhan pisan kaséhatan méntal sareng fisik urang ... bahkan di masarakat urang. Kecanduan nikotin, alkohol, penyalahgunaan narkoba sering dikaitkeun sareng déprési. Malah kaayaan anu langkung parah tiasa nyababkeun jalma nyandak nyawa. Déprési tiasa janten kakuatan négatip anu ngalemeskeun anu bahkan tiasa nyababkeun jalma maot. Anandamide (AEA) tiasa janten solusi anu hadé pikeun masalah ieu.

⑩ Ngalawan Peradangan sareng Edema

Anandamide (AEA) ngirangan pembengkakan sél sareng edema. Ku cara ieu, éta ogé gunana salaku solusi anti radang.

Mangpaat séjén

Anandamide (AEA) tiasa maénkeun peran anu nguntungkeun dina ovulasi sareng implantasi. Panilitian nunjukkeun yén tingkat Anandamide (AEA) anu luhur mastikeun ovulasi anu suksés.

Langkung ti 60% jalma bakal ngalaman hiperténsi atanapi panyakit ginjal kronis. Anandamide (AEA) tiasa modulate fungsi ginjal anu nyababkeun panyakit. Anandamide (AEA) parantos nunjukkeun hasil anu saé dina ngarengsekeun masalah anu disababkeun ku tekanan darah tinggi.

Anandamide (AEA) Sumber Alam

i. Black Truffles (fungi hideung)

Hideung Truffles ngandung Anandamide alami.

ii. Téa sareng Hérbal

Ganja, cengkéh, kayu manis, lada hideung, oregano, sareng sajabana ningkatkeun tingkat Anandamide dina awak urang. Teh mangrupikeun sumber anu saé pikeun Anandamide (AEA).

iii. Coklat

Coklat hideung mangrupikeun sumber anu hadé pikeun Anandamide. Bubuk koko diwangun ku oleolethanolamine sareng linoleoylethanolamine. Turunna rusakna endocannabinoids sahingga ngajaga tingkat Anandamide dina awak urang. Ogé, coklat ngagaduhan theobromine, anu ngabantosan produksi Anandamide.

iv. Asam Lemak Penting

Endog, siki Chia, siki rami, sardin, siki hemp mangrupikeun sumber éndokannabinoid ningkatkeun asam lemak. Dina gilirannana, ieu ningkatkeun tingkat Omega 3 sareng Omega 6 dina awak urang ningkatkeun kagiatan endocannabinoid.

Suplemén Anandamide (AEA) sareng cara sanés pikeun ningkatkeun tingkat Anandamide

CBD (Cannabidiol)

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngarangsang sistem endocannabinoid nyaéta konsumsi CBD. CBD mangrupikeun sumber utama ganja médis. CBD ngahambat FAAH sahingga ningkatkeun tingkat Anandamide dina awak urang.

latihan

Olahraga ngahasilkeun faktor anu raoseun pikeun urang. Olahraga ningkatkeun tingkat Anandamide dina awak sahingga ningkatkeun kacenderungan anjeun pikeun olahraga langkung hésé. Ékspérimén nunjukkeun yén saatos latihan, aranjeunna janten tenang sareng kebal tina nyeri. Ieu sakuduna dituju kusabab aktivasina CB1 sareng CB2'sCB2 ku Anandamide. Éta ditingali 30 menit ngajalankeun sengit atanapi aerobics sacara signifikan ningkatkeun tingkat Anandamide dina awak urang. Éta ogé ditingali yén penderita migrain anu nyandak aérobik condong pulih tina anu sami. Éta sababna kusabab tingkat luhur Anandamide anu dihasilkeun dina awakna kusabab latihan anu beurat.

Réduksi stress

Jalma anu tiasa ngendalikeun setrés ngagaduhan tingkat Anandamide anu langkung luhur. Setrés ngirangan pangaruh reséptor CB1 sahingga ngirangan tingkat Anandamide sareng, dina gilirannana, nunjukkeun ngirangan fungsi cannabinoid. Janten hindarkeun kaayaan setrés pikeun ningkatkeun kasihatan diri sacara umum. Salah sahiji solusi sapertos kitu nyaéta tapa. Mediasi ningkatkeun tingkat Anandamide sareng tingkat dopamin dina awak urang. Mediatbodiesleads kana tingkat luhur oksitosin anu salajengna ningkatkeun tingkat Anandamide dina awak urang. Éta sapertos siklus kasaéan anu hadé. Anandamide ngabantosan anjeun tenang sareng tapa; tapa beuki ningkatkeun tingkat Anandamide anjeun sareng ngabantosan anjeun kéngingkeun stres tina setrés.

Dosis Anandamide (AEA)

Sapertos endocannabinoids sanés, dosis éksternal anu handap tina Anandamide saé kanggo urang. Dosis tinggi ngarugikeun awak urang. 1.0mg / kg. (per Kg beurat awak) pantesdosis Anandamide (AEA). Tapi upami anjeun mendakan masalah, anjeun kedah langsung konsultasi sareng dokter. Dina ibu sareng ibu anu hamil anu nuju nyusuan aranjeunna kedah konsultasi sareng médisna sateuacan dianggo Anandamide (AEA).

Anandamide (AEA) Efek Samping

Anandamide ngagaduhan kasabaran anu luhur sareng efek samping anu handap. Anjeun tiasa ngalaman sababaraha kasusah samentawis sapertos kaleungitan beurat, pusing, atanapi utah. Dina sababaraha kasus, administrasi Anandamide (AEA) nalika nyusuan (ditaliti kana beurit déwasa) nyababkeun nambahan beurat, akumulasi gajih awak, sareng bahkan résistansi insulin. Ieu kajantenan kusabab ningkatna napsu anu nyababkeun konsumsi pangan anu luhur.

Mésér Suplemén Anandamide (AEA)

Urang tiasa gampang ngartos hirup sehat Anandamide (AEA) penting pisan. Éta ngabantosan pikeun nyegah sareng merangan panyakit anu sanés. Pikeun ngahindarkeun kakurangan Anandamide (AEA), wijaksana pikeun nganggo suplemén dina dosis anu diresepkeun. Sacara umum, Anandamide (AEA) sayogi dina minyak (70% sareng 90%) sareng bentuk Bubuk (50%). Cina parantos janten produser utama Suplemén Anandamide (AEA).

Cannabidiol (CBD) ngagunakeun

Ieu mangrupikeun kagunaan cannabidiol;

● Ngubaran gangguan seizure (epilepsy)

Cannabidiol digunakeun pikeun ngubaran kejang. CBD tiasa mangaruhan saluran natrium sél saraf. Hal anu luar biasa dina épilépsi nyaéta gerakan natrium anu teu normal dina jero sareng kaluar sél. Hal ieu nyababkeun uteuk moro teu biasa anu ngakibatkeun kejang. CBD parantos dipendakan pikeun ngirangan aliran natrium ilahar ieu maka ngaleutikan kejang.

Sababaraha produk CBD kalebet Epidiolex parantos disatujuan pikeun ngubaran kejang anu disababkeun ku sindrom Lennox-Gastaut, sindrom Dravet, atanapi komplek umbi sclerosis. Obat resép ieu ogé dianggo babarengan sareng ubar anti kejang sanés pikeun ngubaran kejang di jalma anu kaserang sindrom Sturge-Weber, sindrom epilepsi anu patali inféksi febrile, sareng gangguan genetik anu tangtu anu nyababkeun encephalopathy epileptik.

Dina 2016 panilitian ngalibetkeun 214 jalma anu kaserang épilépsi, CBD dikaluarkeun dina 2 dugi ka 5 mg unggal dinten salami 12 minggu salian ti pangobatan épilépsi anu aya. Éta mendakan yén pamilon gaduh sakedik kejang anu dialaman per bulan.

● Bisa dipaké pikeun ngubaran kanker

Minyak Cannabidiol tiasa dianggo pikeun ngirangan gejala anu aya hubunganana sareng kanker sareng efek samping pangubaran kanker sapertos nyeri, seueul, sareng utah.

Dina panilitian ngeunaan 16 pasién kanker anu ngalaman kémoterapi, CBD anu dianggo sasarengan sareng THC dipendakan pikeun ngirangan efek samping anu aya hubunganana sareng kémoterapi sapertos lieur sareng utah.

Panilitian sanés nunjukkeun yén CBD sacara efektif ngahambat panyebaran kanker payudara dina beurit.

● Paméran sipat neuroprotective

Kamampuh CBD pikeun mangaruhan sistem endocannabinoid sareng sistem sinyal otak anu sanés ngajantenkeun nguntungkeun pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan neurologis. Minyak CBD ogé tiasa ngirangan peradangan anu aya hubunganana sareng gangguan neurodegenerative.

Kaseueuran studi parantos fokus kana panggunaan CBD dina ngarawat gangguan neurologis sapertos epilepsi sareng sababaraha sclerosis. Panilitian nunjukkeun panggunaan poténsialna dina ngubaran gangguan anu sanés sapertos panyakit Alzheimer sareng panyakit Parkinson.

Dina ulikan jangka panjang beurit anu predisposed kana panyakit Alzheimer, CBD kapendak pikeun nyegah turunna kognitif.

● Ngubaran diabetes tipe 1

Diabetes tipe 1 mangrupikeun bentuk diabetes anu lumangsung nalika sistim imun nyerang sél dina pankréas, hasilna dina peradangan.

CBD parantos dipendakan pikeun nyababkeun sipat anti radang, éta panginten tiasa ngagentos peradangan atanapi bahkan nunda kajadian diabetes tipe 1.

Dina panilitian beurit kalayan diabetes, CBD kapendak ngajaga neuron ku nyegah panurunan kognitif sareng ngirangan peradangan saraf.

Mangpaat Cannabidiol (CBD)

Cannabidiol ngagaduhan seueur manpaat terapi.
Ieu di handap aya sababaraha manpaat cannabidiol;

● Bisa ngirangan kahariwang sareng déprési

Cannabidiol (CBD) tiasa ngabantosan ngirangan kahariwang ogé ngirangan paripolah anu patali sareng kahariwang anu aya hubunganana sareng kaayaan sapertos karusuhan karesahan umum, karusuhan panik, karusuhan kahariwang sosial, sareng karusuhan setrés post-traumatic (PTSD).

Dina panilitian beurit, cannabidiol kapendak pikeun nunjukkeun pangaruh anti kahariwang sareng pangaruh antidepresan.

● Tiasa ngagentos nyeri

CBD nyayogikeun rasa nyeri anu langkung alami tibatan ubar konvensional.

Awak urang ngandung sistem endocannabinoid khusus anu jawab ngatur bobo, nyeri, peradangan, sareng réspon sistem imun. Awak sahingga ngahasilkeun endocannabinoids, neurotransmitter anu ngabeungkeut reséptor cannabinoid dina sistim saraf anjeun.

CBD parantos nunjukkeun pangaruh sistem endokannabinoid sahingga ngirangan nyeri sareng peradangan.

Dina kombinasi sareng THC, minyak CBD tiasa dianggo pikeun ngubaran nyeri anu aya hubunganana sareng sababaraha kaayaan sapertos sababaraha sclerosis, rematik, nyeri saraf sciatic, sareng tatu tulang tonggong.

Dina panilitian jalma anu kaserang rematik rheumatoid, CBD anu digunakeun sasarengan sareng THC dipendakan nyata ngagentos nyeri nalika gerak sareng istirahat ogé ningkat kualitas tidur di pasién.

● Bisa ngirangan jarawat

Jarawat mangrupikeun kaayaan kulit anu mangaruhan seueur jalmi. Éta tiasa disababkeun ku génétika, peradangan, sareng overproduksi sebum (zat berminyak didamel ku kelenjar sebaceous dina kulit).

Panilitian nunjukkeun yén CBD tiasa ngabantosan ngirangan jarawat ku bertindak salaku agén anti radang ogé ngirangan produksi sebum.

Salaku conto, panilitian manusa mendakan yén minyak CBD sanggup nyegah langkung seueur produksi sebum ku kelenjar sebaceous sahingga perlakuan anu mujarab pikeun jarawat.

● Bisa ngabantosan lirén ngarokok sareng narkoba

CBD dina bentuk aseupan tiasa ngabantosan tukang ngaroko nganggo rokok anu pangsaeutikna ogé ngirangan katergantungan na kana nikotin. Ieu berperan ngabantosan hiji jalma kaluar tina ngaroko.

Dina 2018 panilitian CBD nyatet pikeun ngabantosan nurunkeun kahoyong bako saatos ditarik. Kapendak pikeun ngabantosan hiji jalma janten santai.

Cannabidiol (CBD) tiasa nawiskeun manpaat anu sanés kalebet;

  • Bisa ngabantosan jalma anu teu insomnia kénging kualitas sareng bobo anu teu kaganggu
  • Tiasa ngaleungitkeun anjeun tina nyeri sirah atanapi migrain,
  • Ogé tiasa ngabantosan ngirangan seueul,
  • Tiasa ngabéréskeun alergi atanapi bahkan asma
  • Bisa dipaké dina pangubaran kaayaan paru-paru.

Dosis Cannabidiol (CBD)

Dosis minyak Canababiol gumantung kana bentuk administrasi, tujuan anu dimaksad, umur, sareng kaayaan anu sanésna. Upami anjeun maksad nganggo minyak cannabidiol anjeun kedah konsultasi sareng dokter ngeunaan cara nyandak minyak CBD sateuacan kéngingkeun kanggo naséhat profesional ngeunaan panggunaan sareng dosis anu saé. Kumaha cara nyandak minyak CBD bakal gumantung kana bentuk administrasi kalebet;

  • tablet sareng kapsul dicandak oral atanapi sublingually
  • Minyak cbd dicandak sacara lisan
  • Minyak cbd pikeun aplikasi dina kulit
  • Spray irung pikeun diseuseup

Kusabab cannabidiol kawilang énggal teu aya dosis standar pikeun sagala rupa kagunaan. Nanging, FDA parantos nyatujuan panggunaan Epidiolex, anu mangrupikeun salah sahiji produk anu diturunkeun tina ganja. Éta disatujuan pikeun pengobatan epilepsi parah disababkeun ku sindrom Dravet atanapi sindrom Lennox-Gastaut.

Dosis anu disarankeun pikeun Epidiolex nyaéta kieu:

  • Dosis awal nyaéta 2.5 mg / Kg beurat awak dicandak dua kali unggal dinten, sahingga janten total dosis 5 mg / kg unggal dinten.
  • Saatos 1 minggu, dosis naék janten 5 mg / kg dua kali unggal dinten, anu jumlahna 10 mg / kg per dinten.

Sanaos seueur manpaat minyak CBD ditetepkeun salah sahiji ogé tiasa ngalaman sababaraha efek samping cannabidiol kalebet lieur, kacapean, diare, kaleungitan napsu, sareng jengkel.

Cannabidiol (CBD) kanggo dijual (Mésér Cannabidiol (CBD) sacara ageung)

Minyak Cannabidiol pikeun dijual gampang sayogi online. Nanging, nalika anjeun nganggap cannabidiol mésér éta tina sumber anu dipercaya disatujuan pikeun dijual minyak cannabidiol pikeun kéngingkeun minyak CBD anu pangsaéna.

Anjeun tiasa mariksa ulasan palanggan dina kaseueuran halaman wéb pikeun milarian suplai produk CBD anu dipercaya nawiskeun minyak CBD pangsaéna.

Salawasna mésér cannabidiol (CBD) sacara ageung pikeun nikmati harga potongan.

Turutan pitunjuk ngeunaan cara nyandak minyak CBD sacara ati-ati pikeun nyegah pangaruh minyak CBD anu mungkin.

Kamana mésér bubuk Anandamide (AEA) sacara ageung

Cofttek   barang

Didirikeun taun 2008, Cofttek mangrupikeun perusahaan Suplemén Diét téknologi tinggi ti Kota Luohe, Propinsi Henan, Cina.

Pakét: 25kg / kendang

Mudah-mudahan ieu ngabantosan !! Naon anu anjeun ngantosan teras? Kéngingkeun Anandamide bumi sareng hirup langkung gampang!

Tulisan ku : Dr. Zéng

Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1) .Mallet PE, Beninger RJ (1996). "The reséptor cannabinoid reséptor agonist anandamide ngaruksak ingetan dina beurit". Farmakologi Paripolah. 7 (3): 276–284

(2) .Mechoulam R, Fride E (1995). "Jalan anu henteu diaspal kana ligan kannabinoid otak endogen, anandamides". Dina Pertwee RG (ed.). Reséptor Cannabinoid. Boston: Pencét Akademis. hal 233–

(3). Rapino, C.; Battista, N.; Bari, M. Maccarrone, M. (2014). "Endocannabinoids salaku biomarker baranahan manusa". Pembaruan Baranahan Manusa. 20 (4): 501-516.

(4).(2015). Cannabidiol (CBD) sareng analog na: tinjauan épékna kana peradangan. Kimia Biologis & Obat, 23 (7), 1377-1385.

(5). Corroon, J., & Phillips, JA (2018). Studi Palang-Bagian pikeun Pangguna Cannabidiol. Panilitian ganja sareng kannabinoid, 3 (1), 152-161.

(6).Pusat Informasi Biotéhnologi Nasional (2020). Ringkesan Sanyawa PubChem pikeun CID 644019, Cannabidiol. Disalin 27 Oktober 2020, tina .

(7) .R de Mello Schier, A., P de Oliveira Ribeiro, N., S Coutinho, D., Machado, S., Arias-Carrión, O., A Crippa, J.,… & C Silva, A . (2014). Pangaruh sapertos antidepresan sareng cemiolytic tina cannabidiol: sanyawa kimia Cannabis sativa. Target CNS & Neurological-Target Narkoba (Baheula Target Target Narkoba-CNS & Gangguan Neurologis), 13 (6), 953-960.

(8) .Blessing, EM, Steenkamp, ​​MM, Manzanares, J., & Marmar, CR (2015). Cannabidiol salaku Perawatan Poténsial pikeun Gangguan Kahariwang. Neurotherapeutics: jurnal Amérika Society pikeun NeuroTherapeutics Ékspérimén12(4), 825-836.

(9).Anandamide (AEA) (94421-68-8)

(10).Perjalanan ngajajah egt.

(11).Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun

(12).Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(13).Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(14).Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(15).Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(16).Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(17).Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(18).Suplemén nootropic terbaik tina alpha gpc.

(19).Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).