Menurut kami, suplemen nootropic terbaik tina alfa GPC di 2021 pikeun panggunaan pribadi nyaéta Cofttek Alpha GPC. Hal anu pangsaéna ngeunaan suplemén ieu nyaéta mangrupikeun produk vegetarian / vegan sahingga, sadayana tiasa nyandak éta. Anu langkung penting, suplemén henteu ngandung gandum, gluten, susu, endog, lauk, sareng kacang. Maka, éta ogé cocog pikeun dikonsumsi pikeun jalma anu ngagaduhan alergi. Nanging, upami anjeun ngagaduhan kaayaan anu tos aya, anjeun kedah nyarios heula sareng dokter. Suplemén ieu ngan ukur ngan ukur ulasan positip sareng ngalakukeun naon anu diklaim lakukeun.

Naon téh Alpha GPC?

Alpha GPC atanapi L-Alpha Glycerlphosphorylcholine atanapi Choline Alfoscerate mangrupikeun sanyawa kolin alami anu aya dina uteuk. Sanyawa ieu ogé dileupaskeun nalika asam lemak kapanggih dina kécap sareng pepelakan séjén ngarecah. Sanaos Alpha GPC sacara alami, dina konsentrasi sareng kuantitas alami na, éta henteu cekap pikeun ngalakukeun fungsina anu didukung pikeun ngadukung. Janten, Alpha GPC sering resep kanggo konsumsi dina bentuk suplemén diet anu ngandung Alpha GPC anu ngahasilkeun liwat kimia atanapi enacylation énzimatik tina phosphatidylcholine-enriched soya phospholipids.

Panilitian anu dilakukeun dina Alpha GPC salami mangtaun-taun parantos netepkeun salaku prékursor asetilkolin parasympathomimetic anu ngarangsang sistem saraf parasympathetic sahingga, sacara aktif ngabantosan perlakuan Alzheimer sareng bentuk pikun anu béda. Alpha GPC ogé prodrug kolin paling épéktip sahingga, suplemén anu ngandung sanyawa ieu janten sumber kolin diet. Kolin mangrupikeun nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak pikeun ngalakukeun sababaraha fungsi penting, sapertos pertumbuhan sélulér sareng metabolisme. Alpha GPC ogé mangrupikeun nootropic épéktip anu ningkatkeun fungsi kognitif otak. Éta sahingga sering diresepkeun ka penderita manula anu ngalaman turunna kognitif. Asupan Alpha GPC ogé tiasa ningkatkeun produksi hormon kamekaran dina awak sahingga, atlit di sakuliling padamelan nganggo suplemén Alpha GPC pikeun ningkatkeun kaluaran kakuatan sacara umum.

Dina artikel ieu, urang bahas aspék penting tina sanyawa ieu, kalebet Mangpaat Alpha GPC, dosis anu leres, pangsaena suplemén Alpha GPC ayeuna aya di pasar sareng dimana waé tiasa mésér bubuk ieu dina seeur.


Naha Urang Peryogikeun Alpha GPC

Dina sababaraha taun ka pengker, jalma-jalma parantos ngamimitian masihan langkung perhatian ka awakna. Pagunemanana sakitar kaséhatan otak parantos beuki ningkat sabab uteuk janten pusat kontrol pikeun salira awak sareng salah sahiji fungsi otak anu tiasa ngakibatkeun implikasi anu hébat. Kolin maénkeun peran anu penting dina ngajaga kaséhatan otak sareng ningkatkeun fungsi otak. Ku kituna, seueur suplemén diet ayeuna kalebet sanyawaan anu nyéépkeun kolin kanggo awak. Salah sahiji sanyawa sapertos kieu alfa GPC.

kosong
kosong

Alfa GPC Pamakéan

Suplemén Alpha GPC bawa sababaraha kauntungan anu mungkin. Pikeun ngamimitian, Alpha GPC dipikaterang ningkatkeun kaséhatan otak sareng fungsi. Hancana ku ningkatkeun tingkat dopamin sareng awak. Sababaraha studi ogé ngahubungkeun sanyawa ieu sareng ningkat fungsi mémori sareng kamampuan diajar. Dina sababaraha kasus khusus, suplemén alfa GPC ogé parantos tiasa mulangkeun mémori sanaos kasus sapertos kitu jauh sareng seueur. Lian ti ningkatkeun fungsi otak sareng kognitif, aya cukup buktina pikeun ngabuktikeun yén Alpha GPC tiasa dianggo pikeun ngubaran Alzheimer, bentuk pikun anu béda, sareng serangan isémik samentawis. Sanyawa ieu ogé dianggo ku atlit sabab naekeun kaluaran performa na. Kasimpulanana, alpha GPC ngagaduhan sababaraha manpaat anu mantep, faktor konci anu parantos nambihan popularitasnya dina taun-taun ayeuna.

Alfa GPC Mangpaat

Suplemén Alpha GPC parantos ngagaduhan popularitas anu luar biasa sapertos kamampuan sanyawa pikeun ngabantosan awak séhat tina sababaraha gangguan. Dina bagian ieu, urang bahas sababaraha kagunaan Alfa GPC Mangpaat.

kosong

① Éta Épéktip dina Ngubaran Panyakit Alzheimer

Mangtaun-taun sababaraha panilitian dilakukeun pikeun diajar kamampuan sanyawa ieu pikeun ngabantosan perlakuan Alzheimer. Hiji panilitian sapertos kitu ngungkabkeun yén Alpha GPC ningkatkeun tingkat asetilkolin dina uteuk. Acetylcholine dikaitkeun sareng fungsi otak anu ditingkatkeun sareng ningkat kognisi. Anu langkung penting, panilitian éta ogé ngungkabkeun yén dina jalma anu boga hipertensi, Alpha GPC ngirangan peradangan di sekitar pembuluh darah dina uteuk, sahingga ngarah ningkatkeun fungsi otak.

Panaliti ogé nunjukkeun yén penderita nalangsara Panyakit Alzheimer bisa nyandak kauntungan tina nyandak 1200 mg alpha GPC sapopoé. Dosis ieu disarankeun pikeun lilana 3 ka 6 bulan sareng sacara signifikan ningkatkeun kaahlian pamikiran jalma-jalma anu ngalaman panyakit tiwasna.(2). Doggrell SA & Evans S; Evans (Okt. 2003).

② Éta Mantuan Ngubaran Pikun

Seueur jalma lieur antara pikun sareng Alzheimer. Janten, penting pisan pikeun ngabédakeun anu dua diantara anu munggaran. Pikun mangrupikeun istilah umum anu dianggo pikeun ngagambarkeun kamunduran kamampuan méntal hiji jalma dugi ka kamunduran éta mimiti ngaganggu padamelan sadidinten. Alzheimer sanés pikun tapi kasakit khusus anu mangrupikeun panyabab pikun anu paling umum.

Salila sababaraha taun, sababaraha panilitian anu dilakukeun pikeun diajar pangaruh asupan GPC alfa dina pasien pikun. Hiji studi ngungkabkeun yén asupan GPC alfa biasa dina genep bulan ningkat kognisi sareng fungsina dina pasien anu pikun dugi ka sedeng. Nya kitu, panaliti anu séjén ngahubungkeun konsumsi alfa GPC teratur sareng kamajuan kognisi pasien anu kaserang demén sareng panyakit cerebrovascular. Dina kacindekan, jalma anu menderita pikun tiasa nguntungkeun ageung tina nyandak 1000 mg tina Alpha GPC péder saben dinten. Dina penderita sapertos, asupan Alpha GPC dihubungkeun sareng perilaku, perasaan, sareng kognisi.

③ Éta Dipaké pikeun Ngubaran Serangan iskemik Sementara

Serangan iskemik sementara (TIA) mangrupikeun épéksi disfungsi neurologis, sering disababkeun ku gangguan kana suplai getih kana otak sareng panon. Serangan iskemik fana biasana ngan ukur sababaraha menit tapi aranjeunna katempona stroke. Hiji studi anu dilakukeun pikeun diajar efek Alpha GPC dina stroke sareng penderita TIA. Panaliti ieu ngungkabkeun yén jalma anu nyandak 1200-mg Alpha GPC nembak unggal dinten salami 28 dinten, dituturkeun ku 1200 mg / dinten Alpha GPC (ngalangkungan lisan) genep bulan, nunjukkeun kaahlian pamikiran anu langkung saé sareng ogé pamulihan langkung hadé ti TIA .

kosong

④ Éta Ngajalankeun Suplemén Nootropic Épéktip

Acetylcholine mangrupikeun bahan kimia organik anu berpungsi salaku neurotransmitter sareng penting pikeun memori sareng fungsi diajar. Alpha GPC nambihan kimia ieu dina uteuk, sahingga ngakibatkeun ningkatkeun memori sareng kognisi. Maka, alfa GPC sering dianggo salaku komponén konci dina suplemén diet nootropic.

⑤ Éta Ngaronjatkeun Kinerja Atlit

Dina atlit, asupan GPC alpha dihubungkeun sareng panurunan anu didorong ku latihan dina kolin. Langkung penting, éta ogé dihubungkeun sareng produksi produksi hormon sareng ningkat daya tahan daya tahan. Ku kituna, pelatih sareng pelatih sering ngasongkeun atlit pikeun ngonsumsi alpha GPC pikeun ngahontal prestasi otot ditingkatkeun.

Dosis Alfa GPC

Panaliti anu dilakukeun pikeun ngartos pangaruh alpha GPC dina kaluaran listrik anu nyatakeun yén dosis 600 mg nyababkeun paningkatan tina sékrési hormon pertumbuhan. Ku kituna, standar dosis tina alfa GPC biasana antara 300 nepi ka 600 mg sareng atlit disarankan pikeun nempel dina wates luhur.

Nanging, nalika ngeunaan ngubaran turunna kognitif, ampir sadaya studi anu nganalisis pangaruh Alpha GPC kana fungsi kognitif nganggo dosis standar 1200 mg per dinten, dibagi kana tilu dosis 400 mg. Turunna jumlah dosis ieu panginten henteu gaduh pangaruh anu sami sareng dosis 1200 mg per dinten. Janten, pasién anu kaserang Alzheimer, pikun, sareng TIA sering disarankeun pikeun nempel kana dosis 1200mg / dinten.

Naha Alpha GPC Aman?

Sadaya panilitian anu dilakukeun pikeun nganalisis épék bédana tina Alpha GPC dina sababaraha fungsi awak unanimously satuju yén sanyawa, nalika dikonsumsi dina wates poéanana, aman pisan. Sanajan kitu, asupan kaleuleuwihan Alpha GPC tiasa nyababkeun efek samping, sapertos nyeri sirah, nyeri hati, insomnia sareng pusing. Langkung pentingna, awéwé hamil sareng nyusahkeun bayi henteu kedah meunteun sanyawa ieu kusabab henteu aya kajian anu dilakukeun pikeun ngulinkeun efek tina Alpha GPC ka ibu hamil. Sarupa oge, upami anjeun gaduh kaayaan anu tos aya, langkung saé konsultasi sareng dokter anjeun sateuacan ngamimitian nganggo suplemén Alpha GPC.

Dimana mésér Powder Alpha GPC di Bulk?

Upami anjeun mangrupikeun perusahaan anu nyayogikeun suplemén Alpha GPC atanapi hiji jalmi anu ngartos seueur manpaatna sareng ku kituna, parantos komitmen ka diri anjeun nyalira, anjeun tiasa meryogikeun kedah mésér bubuk Alpha GPC secara umum. Suplemén anu sayogi di pasar janten condong di sisi mahal sareng ngan ukur tiasa tahan sababaraha minggu. Upami anjeun hoyong mésér Alpha GPC secara umum, toko anu pangsaéna pikeun toko Cofttek.

Cofttek mangrupikeun suplemén bahan baku anu ngalebetkeun pasar taun 2008 sareng parantos ngadegkeun ayana di sakumna dunya ngan ukur sababaraha taun. Perusahaan parantos nyiptakeun nami kanggo nyalira nganggo produk anu berkualitas luhur. Ayeuna, perusahaan nyayogikeun produk ka perusahaan farmasi di Amérika Kalér, Eropa, India sareng China. Alfa GPC anu disayogikeun ku Cofttek mangrupikeun produk kualitas luhur anu ngan ukur salamina. Janten, upami anjeun peryogi Alpha GPC secara umum, tempat anu pangsaéna kanggo toko nyaéta:produk-28319-77-9 

Tulisan ku : Dr. Zéng

Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1). Perpustakaan Nasional AS Élmu Institut Kaséhatan Nasional, Gatti G, Barzaghi N, Acuto G, Abbiati G, Fossati T, Perucca E., 1992 Sep; 30 (9): 331-5.

(2). Doggrell SA & Evans S; Evans (Okt. 2003). "Perawatan pikun ku modulasi neurotransmission". Pendapat Ahli Ngeunaan Narkoba. 12 (10): 1633-1654.

(3). Parnetti, Lucilla; dkk. (2007). "Prékursor Cholinergic dina pengobatan gangguan kognitif: Pendekatan henteu épéktip atanapi peryogi evaluasi ulang?". Jurnal Élmu Neurologis. 257 (1-2): 264–9.

(4). Perjalanan ngajajah egt.

(5). Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(6). Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(7). Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(8). Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(9). Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(10). Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(11). Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12). Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13). Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).