Menurut kami, suplemen nootropic terbaik tina alfa GPC di 2021 pikeun panggunaan pribadi nyaéta Cofttek Alpha GPC. Hal anu pangsaéna ngeunaan suplemén ieu nyaéta mangrupikeun produk vegetarian / vegan sahingga, sadayana tiasa nyandak. Anu langkung penting, suplemén henteu ngandung gandum, gluten, susu, endog, lauk, sareng kacang. Maka, éta ogé cocog pikeun dikonsumsi pikeun jalma anu ngagaduhan alergi. Nanging, upami anjeun ngagaduhan kaayaan anu tos aya, anjeun kedah nyarios heula sareng dokter. Ieu tambahan ngan ukur ngan ukur ulasan anu positip sareng ngalakukeun naon anu dituduhkeun pikeun dilakukeun.

FAQ:

Naon alfa GPC saé?

alfa GPC administrasi ningkatkeun pelepasan asetilkolin neurotransmitter sareng ngagampangkeun diajar sareng mémori. Dina atlit, suplemén Alpha GPC nyegah réduksi anu diinduksi ku latihan dina tingkat kolin, ningkatkeun kinerja ketahanan sareng sékrési hormon pertumbuhan.

Sabaraha lami kanggo Alpha GPC damel?

Alpha GPC épéktip dina ningkatkeun produksi gaya awak handap saatos 6 dinten suplementasi. Palatih performa olahraga tiasa nganggap nambihan Alpha GPC kana pola diet sareng kakuatan atlit pikeun ningkatkeun kinerja otot.

Naha Alpha GPC ngajantenkeun anjeun capé?

Éta ngajantenkeun anjeun langkung capé nalika wengi, tapi ieu masuk akal kusabab padamelan anu langkung saé anu dilakukeun dina pikiran anjeun siang. Sareng tangtosna, anjeun kedah bobo ngantep pikiran anjeun ngolah kenangan anu anjeun damel sadidinten.

Naha otak Alfa ngagaduhan efek samping? 

Efek samping tina Alpha Brain jarang pisan. Dumasar kana uji klinis Brain Brain sareng buktina, teu aya laporan pangaruh parah tina suplemén.

Naha anjeun tiasa ngagaduhan seueur kolin? 

Kengingkeun seueur teuing kolin tiasa nyababkeun bau awak hanyir, utah, kesang beurat sareng ciduh, tekanan darah rendah, sareng karusakan ati. Sababaraha panilitian ogé nunjukkeun yén jumlah kolin anu seueur tiasa ningkatkeun résiko panyakit jantung.

Naha anjeun tiasa nyandak Alpha GPC sareng CDP kolin babarengan? 

Dua suplemén kolin ieu tiasa dianggo sasarengan. … Alpha GPC mangrupikeun hasil sampingan fosfatidilkolin (PC). Sareng CDP Kolin suplemén nyayogikeun uridine anu diperyogikeun pikeun sintésis PC. Janten disarengan, anjeun nyayogikeun uteuk sareng jinis kolin anu diperyogikeun di tingkat sélulér.

Naha Alfa GPC alami?

Alpha GPC mangrupikeun molekul alami anu cicing dina jero otak. Gizi vital ieu, raket pisan hubunganana sareng kulawarga B-vitamin, khususna cicing dina sél mémbran sél.

Naha otak Alpha aman?

Alpha Brain mangrupikeun salah sahiji anu paling aman suplemén nootropic. Nanging, anjeun tiasa ngalaman sababaraha efek samping minor dina hal interaksi ubar atanapi nalika ngonsumsi langkung ti anu diperyogikeun. Éta pisan sababna naha anjeun kedah lengket kana dosis anu disarankeun sareng kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplemén nootropic

Sabaraha lami pangaruh otak Alpha dugi?

Otak Alpha tahan langkung ti 6 jam. Numutkeun sababaraha ulasan bebas ngeunaan Alpha Brain, épékna tiasa langkung ti 7-8 jam.

Naha otak Alpha leres-leres damel?

Pamakéan otak Alfa salami 6-minggu sacara signifikan ningkat mémori verbal terakhir sareng fungsi éksékutip upami dibandingkeun sareng kontrol, dina grup déwasa anu séhat yuswa 18-35. Hasil tina uji coba ieu pantes diajar deui kana panerapan ningkatna kognitif suplemén dina pagelaran atletik.

Naha Joe Rogan gaduh uteuk Alfa? 

Joe Rogan aya hubunganana sareng perusahaan anu disebat Onnit, anu nyiptakeun Alpha Brain, produk anu dimaksud pikeun ningkatkeun ngelingan lisan sareng ngarengsekeun tugas. Alpha Brain ogé mangrupikeun sababaraha produk dina pasaran anu henteu ngagaduhan uji klinis sareng Rogan yakin éta ngabantosan anjeunna pikeun nginget kecap sareng frasa anu langkung saé tibatan plasebo.

Naha otak Alpha légal?

Ngomentaran kaayaan ieu, pangadeg Onnit Aubrey Marcus nyarios: "Kami tiasa nyarios sacara teu jelas yén teu aya amfétamin atanapi zat terlarang sanés dina otak Alpha. Kami milih sacara tés unggal angkatan otak Alfa ku biaya urang sorangan pikeun mastikeun yén produk kami bebas tina bahan terlarang atanapi haram.

Naon suplemén Nootropic anu pangsaéna?

Alpha GPC mangrupikeun sanyawa kolin anu alami aya dina uteuk. Sanyawa ieu ogé dileupaskeun nalika asam lemak anu aya dina kécap sareng pepelakan sanésna rusak. Sanaos Alpha GPC aya sacara alami, dina konsentrasi alami sareng jumlahna, éta henteu cekap pikeun ngalakukeun fungsi anu didesainna pikeun didukung. Kukituna, alfa GPC sering diresepkeun pikeun dikonsumsi dina bentuk suplemén diét anu ngandung Alpha GPC anu dihasilkeun ngalangkungan kimia atanapi énzimatik deacylation of phosphatidylcholine-enriched soya phospholipids.

Panilitian anu dilakukeun dina Alpha GPC salami mangtaun-taun parantos netepkeun salaku prékursor asetilkolin parasympathomimetic anu ngarangsang sistem saraf parasympathetic sahingga, sacara aktif ngabantosan perlakuan Alzheimer sareng bentuk pikun anu béda. Alpha GPC ogé prodrug kolin paling épéktip sahingga, suplemén anu ngandung sanyawa ieu janten sumber kolin diet. Kolin mangrupikeun nutrisi penting anu diperyogikeun ku awak pikeun ngalakukeun sababaraha fungsi penting, sapertos pertumbuhan sélulér sareng metabolisme. Alpha GPC ogé mangrupikeun nootropic épéktip anu ningkatkeun fungsi kognitif otak. Éta sahingga sering diresepkeun ka penderita manula anu ngalaman turunna kognitif. Asupan Alpha GPC ogé tiasa ningkatkeun produksi hormon kamekaran dina awak sahingga, atlit di sakuliling padamelan nganggo suplemén Alpha GPC pikeun ningkatkeun kaluaran kakuatan sacara umum.

Naon suplement uteuk anu pangsaéna? 

Suplemén Alpha GPC nyandak sababaraha kauntungan anu mungkin. Pikeun ngamimitian, Alpha GPC dipikaterang ningkatkeun kaséhatan otak sareng fungsi. Hancana ku ningkatkeun tingkat dopamin sareng awak. Sababaraha studi ogé ngahubungkeun sanyawa ieu sareng ningkat fungsi mémori sareng kamampuan diajar. Dina sababaraha kasus khusus, suplemén alfa GPC ogé parantos tiasa mulangkeun mémori sanaos kasus sapertos kitu jauh sareng seueur. Lian ti ningkatkeun fungsi otak sareng kognitif, aya cekap bukti pikeun ngabuktikeun yén Alpha GPC tiasa dianggo pikeun ngubaran Alzheimer, bentuk pikun anu béda, sareng serangan isémik samentawis. Sanyawa ieu ogé dianggo ku atlit sabab naekeun kaluaran performa na. Kasimpulanana, alpha GPC ngagaduhan sababaraha manpaat anu mantep, faktor konci anu parantos nambihan popularitasnya dina taun-taun ayeuna.

Naha Alpha GPC ningkatkeun HGH?

Alpha GPC mangrupikeun prékursor asétilkolin putatif anu berpotensi ningkatkeun sékrési hormon pertumbuhan ngalangkungan tindakan katéololamin-dirangsang acetylcholine.

Naha kolin nyababkeun déprési?

Kami henteu mendakan asosiasi anu penting dina analisis anu pakait tina hubungan antara plasma choline sareng gejala déprési. Dina pangajaran dumasar-populasi ageung ieu, konsentrasi kolin négatip dikaitkeun sareng gejala kahariwang tapi henteu sareng gejala déprési.

Naon uteuk Alfa?

Alpha Brain ngagaduhan dua bahan anu ningkatkeun tingkat asetilkolin: GPC choline, anu awakna janten asétilkolin, sareng Huperzine A, hiji alkaloid anu diturunkeun tina lumut klub Cina, ogé katelah Huperzia serrata.

Naha CDP kolin aman?

Kolin CDP mangrupikeun ubar anu aman, sapertos tés toksikologis anu nunjukkeun; éta henteu épék serius dina sistem cholinergic sareng éta sampurna ditolerir.

Naon pangaruh Noopept?

Kamungkinan efek samping tina noopept kalebet gangguan saré (5/31 pasién), iritabilitas (3/31), sareng paningkatan tekanan darah (7/31) (Neznamov and Teleshova, 2009). Mékanisme tindakan tina panilitian preclinical Hiji studi rodénsia ngalaporkeun yén noopept meuntas panghalang otak getih.

Naha Alpha GPC ningkatkeun dopamin?

Bisa jadi mungkin pikeun Alpha GPC pikeun ningkatkeun formasi ingetan sareng ningkatkeun kamampuan diajar. Alpha GPC ogé tiasa ningkatkeun tingkat dopamin, anu nguntungkeun fungsi otak sacara signifikan.

Sakumaha gancang dianggo Alpha GPC?

Alpha GPC épéktip dina ningkatkeun produksi gaya awak handap saatos 6 dinten suplementasi. Palatih performa olahraga tiasa nimbangkeun nambihan Alpha GPC kana pola diet sareng kakuatan atlit pikeun ningkatkeun kinerja otot.

Naon gejala kakurangan kolin?

  • Ngarasa hariwang atanapi guligah.
  • Ati gendut, sanésna katelah panyakit ati lemak sanés alkohol (NAFLD)
  • Karuksakan otot.
  • Hyperhomocysteinemia.
  • Nekrosis ginjal hemorrhagic.
  • Kanker.

Naha kolin saé pikeun kahariwang? 

Kolin tiasa ningkatkeun fungsi ingetan, ningkatkeun kamekaran otak sareng ngubaran kahariwang sareng gangguan méntal sanés.

Naon sumber kolin anu pangsaéna?

Sumber diet kolin anu paling beunghar nyaéta daging, lauk, susu, sareng endog. Seueur buah, sayuran, sareng séréal siki ngandung kolin ogé, janten seueur seueur pilihan pikeun jalma anu tuang di vegetarian atanapi di bumi.

Kumaha kuring tiasa kéngingkeun kolin sacara alami? 

Multivitamin henteu ilaharna ngandung kolin.

Sanaos tuangeun beunghar kolin-ati, konéng endog, sareng daging beureum-condong langkung seueur dina gajih jenuh, kolin ogé tiasa dipendakan dina katuangan anu langkung handap gajih jenuh kalebet salmon, cod, tilapia, dada hayam, sareng kacang-kacangan.

Kumaha anjeun nguji kakurangan kolin?

Ayeuna, teu aya uji klinis pasti anu tiasa dianggo pikeun ngaidéntifikasi jalma anu kakurangan kolin. Konséntrasi plasma choline, betaine, sareng fosfatidilkolin turun dina manusa anu nyoco dina diet anu kurang kolin, tapi aranjeunna dataran saatos ragrag 30% -50%.

Naon anu raoseun Alpha GPC?

Éta ngagaduhan rasa anu rada amis ka dinya anu ngan ukur tiasa diperhatoskeun sacara halus. Éta pasti sanés gaganti gula pikeun sadayana.

Naha suplemén kolin épéktip?

Studi observasional ageung ngahubungkeun asupan kolin sareng tingkat getih kana ningkat fungsi otak, kalebet ingetan sareng pangolahan anu langkung saé. Suplemén sareng 1,000 mg per dinten nyababkeun ningkat mémori verbal jangka pondok sareng jangka panjang dina déwasa yuswa 50-85 anu kirang ingetan.

Naha citicoline sami sareng kolin?

Citicoline mangrupikeun nami bahan pikeun sanyawa anu sacara kimia sami sareng sitidinin-diphosphocoline (CDP choline). Hiji-hijina bédana nyaéta CDP kolin sacara alami kajantenan di manusa, sareng citicoline mangrupikeun bentuk anu aya dina suplemén gizi.

Naha citicoline ningkatkeun dopamin?

Citicoline ningkatkeun komunikasi sélulér ku cara ningkatkeun kasadiaan neurotransmitter, kalebet asetilkolin, norépinéfrin, sareng dopamin. Dina istilah anu saderhana, komponén kolin tina citicoline digunakeun pikeun nyiptakeun asetilkolin, anu mangrupikeun neurotransmitter éksékutip primér dina uteuk manusa.

Naon bedana kolin sareng fosfatidilkolin?

Fosfatidilkolin mangrupikeun bahan kimia anu aya dina endog, kedele, mustari, kembang matahari, sareng tuangeun anu sanés. Istilah "fosfatidilkolin" kadang dianggo silih gentian sareng "lésitin," sanajan dua béda. Kolin mangrupikeun komponén fosfatidilkolin, anu mangrupikeun komponén lésitin.

Naha kolin nyababkeun kahariwang?

Dina pangajaran dumasar-populasi ageung ieu, konsentrasi kolin négatip dikaitkeun sareng gejala kahariwang tapi henteu sareng gejala déprési.

Naha kolin ningkatkeun serotonin?

Parobihan dina tingkat plasma tina kolin atanapi asam amino tangtu nyababkeun parobihan tingkat otak tina miheulaan pikeun neurotransmitter ieu-kolin pikeun asetilkolin, triptofan pikeun serotonin, sareng tirosin pikeun katékolamin.

Naon efek samping tina kolin?

  • hypotension.
  • késang.
  • utah.
  • salira kaleuleuwihi.
  • karacunan ati.
  • bau awak hanyir.

Naha kolin masihan anjeun énergi?

Dilaporkeun yén kolin ngagaduhan peran penting dina métabolisme lemak; éta ngarecah gajih kanggo dianggo salaku sumber énergi. Tindakan kolin ieu ngajantenkeun berharga dina nyegah kaayaan sapertos ati lemak atanapi kaleuwihan gajih dina getih.

Naha Lecithin saé pikeun kahariwang?

Lecithin dianggo pikeun ngarawat gangguan ingetan sapertos pikun sareng panyakit Alzheimer. Hal ieu ogé dianggo pikeun ngubaran panyakit hampru, panyakit ati, sababaraha jenis déprési, koléstérol tinggi, kahariwang, sareng panyakit kulit anu disebut éksim.

Naon efek samping tina Alpha GPC?

Éta tiasa nyababkeun efek samping di sababaraha urang kalebet nyeri haté, nyeri sirah, pusing, sareng baruntus kulit. Nalika dibéré ditémbak: Alpha GPC nyaéta POSSIBLY SAFE lamun dipaké kalayan pantes. Éta tiasa nyababkeun efek samping dina sababaraha urang kalebet nyeri haté, nyeri sirah, insomnia, lieur, sareng kabeureum-beureuman di tempat suntikan.

Sabaraha lami damel Alpha GPC damel?

Alpha GPC épéktip dina ningkatkeun produksi gaya awak handap saatos 6 dinten suplementasi. Palatih performa olahraga tiasa nimbangkeun nambihan Alpha GPC kana pola diet sareng kakuatan atlit pikeun ningkatkeun kinerja otot.

Naha cai Alpha GPC atanapi leyur gajih?

Bentuk anu paling umum dina diét nyaéta fosfatidilkolin (PC), phosphocholine, alpha-gpc, sphingomyelin, CDP-choline, sareng choline gratis. Fosolin, kolin gratis, sareng alfa-gpc leyur dina cai, sedengkeun fosfatidilkolin sareng sphingomyelin leyur dina gajih.

Naha otak Alpha aman dianggo?

Alpha Brain mangrupikeun salah sahiji suplemén nootropic paling aman. Nanging, anjeun tiasa ngalaman sababaraha efek samping minor dina hal interaksi ubar atanapi nalika ngonsumsi langkung ti anu diperyogikeun. Éta pisan sababna naha anjeun kedah lengket kana dosis anu disarankeun sareng kedah konsultasi sareng dokter sateuacan nyandak suplemén nootropic.

Naha suplemén otak tiasa dianggo?

Sadaya panilitian anu dilakukeun pikeun nganalisis épék bédana tina Alpha GPC dina sababaraha fungsi awak unanimously satuju yén sanyawa, nalika dikonsumsi dina wates poéanana, aman pisan. Sanajan kitu, asupan kaleuleuwihan Alpha GPC tiasa nyababkeun efek samping, sapertos nyeri sirah, nyeri hati, insomnia sareng pusing. Langkung pentingna, awéwé hamil sareng nyusahkeun bayi henteu kedah meunteun sanyawa ieu kusabab henteu aya kajian anu dilakukeun pikeun ngulinkeun efek tina Alpha GPC ka ibu hamil. Sarupa oge, upami anjeun gaduh kaayaan anu tos aya, langkung saé konsultasi sareng dokter anjeun sateuacan ngamimitian nganggo suplemén Alpha GPC.

Naha Nootropics tiasa nyababkeun nyeri sirah? 

Tapi aya sababaraha efek samping anu poténsial, kaasup nyeri sirah, hariwang sareng insomnia.

Naha seueur teuing kolin tiasa ngabahayakeun?

Kengingkeun seueur teuing kolin tiasa nyababkeun bau awak hanyir, utah, kesang beurat sareng ciduh, tekanan darah rendah, sareng karusakan ati. Sababaraha panilitian ogé nunjukkeun yén jumlah kolin anu seueur tiasa ningkatkeun résiko panyakit jantung.

Naha anjeun tiasa nyandak Alpha GPC unggal dinten?

Nalika dicandak dina dosages anu disarankeun Alpha GPC ditoleransi ogé. Kanggo kaseueuran jalma dewasa kisaran dosis anu tiasa ditarima relatif lega; dosis poéan kumulatif 300-1200 mg, nalika dicandak dina hiji atanapi dua dosis, aman sareng épisién.

Naha Nootropics aman?

Nyalahgunakeun nootropics — bahan naon waé anu tiasa ngarobih, ningkatkeun, atanapi nambihan kinerja kognitif, utamina ngalangkungan stimulasi atanapi pameungpeuk neurotransmitter tangtu — tiasa berpotensi bahaya sareng bahaya pikeun otak manusa, sareng jalma-jalma anu tangtu anu ngagaduhan riwayat méntal atanapi panggunaan zat karusuhan meureun.

Naon pil uteuk pangsaéna di pasar?

Dina sababaraha taun ka pengker, jalma-jalma parantos mimiti merhatoskeun awakna. Paguneman ngeunaan kaséhatan uteuk parantos langkung intensif sabab uteuk janten pusat kendali pikeun sakumna awak sareng gangguan dina uteuk tiasa ngakibatkeun implikasi parah. Kolin ngagaduhan peran penting dina ngajaga kaséhatan otak sareng ningkatkeun fungsi otak. Janten, seueur suplemén diét ayeuna kalebet sanyawa anu nyayogikeun kolin dina awak. Salah sahiji sanyawa sapertos kitu nyaéta Alpha GPC.

Naha Kopi mangrupikeun Nootropic?

Kopi dianggap nootropic sabab ngandung kafein. Kafein mangrupikeun nootropic populér anu utamina ningkatkeun waspada sareng suasana haté. Nootropics, anu ogé disebut "ubar pinter" ngabantosan ningkatkeun fungsi kognitif, ningkatkeun memori sareng kinerja otak.

Nootropics anu mana anu leres dianggo?

Hiji studi anu dilakukeun pikeun ngartos pangaruh tina alfa GPC dina kaluaran kakuatan ngungkabkeun yén dosis 600 mg ngabalukarkeun kanaékan sékrési hormon pertumbuhan. Janten, dosis standar alpha GPC biasana antara 300 dugi 600 mg sareng atlit disarankeun tetep kana wates luhur.

Nanging, nalika ngeunaan ngubaran turunna kognitif, ampir sadaya studi anu nganalisis pangaruh Alpha GPC kana fungsi kognitif nganggo dosis standar 1200 mg per dinten, dibagi kana tilu dosis 400 mg. Turunna jumlah dosis ieu panginten henteu gaduh pangaruh anu sami sareng dosis 1200 mg per dinten. Janten, pasién anu kaserang Alzheimer, pikun, sareng TIA sering disarankeun pikeun nempel kana dosis 1200mg / dinten.

Naha CBD mangrupikeun Nootropic?

Kusabab rupa-rupa manpaat kaséhatan kognitif, CBD dianggap nootropic. Seueur panaliti sumanget ngeunaan poténsi CBD pikeun ngabantosan tantangan méntal anu umum sapertos kahariwang, déprési, sareng setrés.

Naon Mangpaat Alpha GPC?

 Épéktip dina Ngubaran Panyakit Alzheimer

Mangtaun-taun sababaraha panilitian dilakukeun pikeun diajar kamampuan sanyawa ieu pikeun ngabantosan perlakuan Alzheimer. Hiji panilitian sapertos kitu ngungkabkeun yén Alpha GPC ningkatkeun tingkat asetilkolin dina uteuk. Acetylcholine dikaitkeun sareng fungsi otak anu ditingkatkeun sareng ningkat kognisi. Anu langkung penting, panilitian éta ogé ngungkabkeun yén dina jalma anu boga hipertensi, Alpha GPC ngirangan peradangan di sekitar pembuluh darah dina uteuk, sahingga ngarah ningkatkeun fungsi otak.

Panilitian ogé nunjukkeun yén pasién anu kaserang panyakit Alzheimer tiasa nguntungkeun tina nyandak 1200 mg alfa GPC unggal dinten. Dosis ieu disarankeun salami 3 dugi 6 bulan sareng nyata ningkatkeun kamampuan mikir jalma anu kaserang panyakit anu bisa nepi ka tiwasna ieu.

 Ngabantosan sareng Perawatan Dementia

Seueur jalma lieur antara pikun sareng Alzheimer. Janten, penting pisan pikeun ngabédakeun anu dua diantara anu munggaran. Pikun mangrupikeun istilah umum anu dianggo pikeun ngagambarkeun kamunduran kamampuan méntal hiji jalma dugi ka kamunduran éta mimiti ngaganggu padamelan sadidinten. Alzheimer sanés pikun tapi kasakit khusus anu mangrupikeun panyabab pikun anu paling umum.

Salila sababaraha taun, sababaraha panilitian anu dilakukeun pikeun diajar pangaruh asupan GPC alfa dina pasien pikun. Hiji studi ngungkabkeun yén asupan GPC alfa biasa dina genep bulan ningkat kognisi sareng fungsina dina pasien anu pikun dugi ka sedeng. Nya kitu, panaliti anu séjén ngahubungkeun konsumsi alfa GPC teratur sareng kamajuan kognisi pasien anu kaserang demén sareng panyakit cerebrovascular. Dina kacindekan, jalma anu menderita pikun tiasa nguntungkeun ageung tina nyandak 1000 mg tina Alpha GPC péder saben dinten. Dina penderita sapertos, asupan Alpha GPC dihubungkeun sareng perilaku, perasaan, sareng kognisi.

Éta Digunakeun pikeun Ngubaran Serangan Ischemic Telepon

Serangan iskemik sementara (TIA) mangrupikeun épéksi disfungsi neurologis, sering disababkeun ku gangguan kana suplai getih kana otak sareng panon. Serangan iskemik fana biasana ngan ukur sababaraha menit tapi aranjeunna katempona stroke. Hiji studi anu dilakukeun pikeun diajar efek Alpha GPC dina stroke sareng penderita TIA. Panaliti ieu ngungkabkeun yén jalma anu nyandak 1200-mg Alpha GPC nembak unggal dinten salami 28 dinten, dituturkeun ku 1200 mg / dinten Alpha GPC (ngalangkungan lisan) genep bulan, nunjukkeun kaahlian pamikiran anu langkung saé sareng ogé pamulihan langkung hadé ti TIA .

 Éta ngajadikeun Suplemén Nootropic épéktip

Acetylcholine mangrupikeun bahan kimia organik anu berpungsi salaku neurotransmitter sareng penting pikeun memori sareng fungsi diajar. Alpha GPC nambihan kimia ieu dina uteuk, sahingga ngakibatkeun ningkatkeun memori sareng kognisi. Maka, alfa GPC sering dianggo salaku komponén konci dina suplemén diet nootropic.

 Éta Ningkatkeun Kinerja Athletik

Dina atlit, asupan GPC alpha dihubungkeun sareng panurunan anu didorong ku latihan dina kolin. Langkung penting, éta ogé dihubungkeun sareng produksi produksi hormon sareng ningkat daya tahan daya tahan. Ku kituna, pelatih sareng pelatih sering ngasongkeun atlit pikeun ngonsumsi alpha GPC pikeun ngahontal prestasi otot ditingkatkeun.

Infogram GPC Alpha 01
Infogram GPC Alpha 02
Infogram GPC Alpha 03
Artikel ku:

Dr Zeng

Pendiri babarengan, kapamimpinan administrasi inti perusahaan; PhD anu ditampi ti Universitas Fudan dina kimia organik. Langkung ti salapan taun pangalaman dina kimia organik sareng sintésis desain ubar; ampir 10 makalah panilitian diterbitkeun dina jurnal berwibawa, kalayan langkung ti lima patén-patén Cina.

Rujukan

(1). Perpustakaan Nasional AS Élmu Institut Kaséhatan Nasional, Gatti G, Barzaghi N, Acuto G, Abbiati G, Fossati T, Perucca E., 1992 Sep; 30 (9): 331-5.

(2). Doggrell SA & Evans S; Evans (Okt. 2003). "Perawatan pikun ku modulasi neurotransmission". Pendapat Ahli Ngeunaan Narkoba. 12 (10): 1633-1654.

(3). Parnetti, Lucilla; dkk. (2007). "Prékursor Cholinergic dina pengobatan gangguan kognitif: Pendekatan henteu épéktip atanapi peryogi evaluasi ulang?". Jurnal Élmu Neurologis. 257 (1-2): 264–9.

(4). Perjalanan ngajajah egt.

(5). Oleoylethanolamide (oea) - tongkat gaib dina kahirupan anjeun.

(6). Anandamide vs cbd: mana anu langkung saé pikeun kaséhatan anjeun? Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan aranjeunna!

(7). Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan nikotinamide riboside klorida.

(8). Suplemén magnésium l-threonate: kauntungan, dosis, sareng efek samping.

(9). Palmitoylethanolamide (kacang polong): kauntungan, dosis, kagunaan, suplemén.

(10). Top 6 kauntungan kaséhatan suplemén resveratrol.

(11). Kauntungan 5 luhur tina nyandak phosphatidylserine (ps).

(12). Kauntungan 5 luhur tina nyandak pyrroloquinoline quinone (pqq).

(13). Suplemén anti sepuh pangsaéna nicotinamide mononucleotide (nmn).