Cofttek Ngeunaan Kami - Suplemén Diét Produsén baku

cofttek Holding Limited

Cofttek Holding Limited kapendak di 2008, mangrupikeun perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi pikeun ngahijikeun produksi, R&D sareng penjualan. Tempatna di Taman Industri Kimia Luohe, komitmen kana panilitian sareng pamekaran industri farmasi maju, nyayogikeun produk inovatif sareng jasa kualitas luhur pikeun industri farmasi.

Cofttek mangrupikeun platform anu kuat dina biotéhnologi, téknologi kimia sareng uji analitis, museurkeun kana pamekaran API, perantara sareng bahan kimia anu saé, bari nyayogikeun CRO, layanan CMO sareng uji analitis sareng jasa riset kualitas pikeun perusahaan di industri biomedis.

Cofttek gaduh tim manajemen anu berpengalaman sareng tim R&D kelas munggaran, kalebet seueur ahli anu luar biasa dina bidang pamekaran prosés sintésis farmasi sareng panilitian kualitas farmasi. Éta dipikaterang sareng kalapa penting dina bidang kimia kimia, téknologi sintétik, pamekaran bahan ubar, bioengineering, sareng sajabana Pelanggan sareng mitra perusahaan ngaliwat dunya, ngawangun hubungan anu caket sareng seueur perusahaan farmasi di Amérika Kalér, Éropa, India sareng Cina.

Keukeuh kana prinsip "Basis Kualitas, Palanggan Mimiti, Jasa Jujur, Saling Nguntungkeun", cofttek Holding Limited. nyayogikeun palanggan kalayan produk anu memuaskan ngalangkungan uji coba anu sampurna sareng jasa kualitas luhur.

Tulus kasampak maju ka cooperating sareng anjeun tur achieving a hareup win2win!

  • Sintésis adat sareng kontrak R&D
  • Skala leutik & manufaktur skala badag
  • blok wangunan pikeun kapanggihna ubar
  • Proses R&D sareng pangwangunan rute anyar

Tim manajemén

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Jack Z.

CEO, ngadegkeun perusahaan

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Tandaan. Z. C

wangunna gabungan.

gambar latar tukang ramatloka buyaas

Lily Huang

CFO

gambar hurup ramatloka Bubuyaas

Peter J.

COO.

 perusahaan biokimia farmasi teknologi tinggi pikeun ngahijikeun produksi, R&D sareng penjualan.

biotéhnologi
95%
Téknologi kimia
90%
Tés analitik
85%
Cro, jasa CMO
88%
Tés analitik
95%
Kualitas Layanan Panalungtikan
80%

kalawan platform kuat biotéhnologi, téhnologi kimiawi sarta nguji analitis, fokus dina ngembangkeun API, antara tur rupa bahan kimia, bari nyadiakeun kualitas luhur Cro, jasa CMO sarta nguji jeung panalungtikan kualitas layanan analitik for jeung sya dina industri Kalautan.

Kami gaduh laboratorium sareng peralatan anu paling canggih, tim P&P top sadunya sareng staff manajemén.

ISO9001: 2000 jeung sertifikasi GMP.

 

10
taun Pangalaman
776
Medicament nimukeun
158
panghargaan Winned
200000
Beneficiaries

Buku pasini

Ngalanggan meunang inpo nu panganyarna tentang klinik urang.
Anjeun bakal nampa beja panganyarna na bonus.