Cofttek Holdings dugi

Ngaropéa & sintétik Service

Leutik Molekul antikanker

Réagen, sambetan Kinase

Leyuran ngaropéa pikeun Perlu anjeun

Service kami

Cofftek mangrupakeun salah sahiji kelas dunya suppliers anjog pikeun antikanker

réagen kimiawi na sambetan kinase.

sistim
pangwangunan

Aya Tim biokimia profésional sarta ngalaman keur prosés proyék.

Diajar deui

jieunan
kustomisasi

sintésis custom jeung kontrak R & D, sakabéh nu underpinned ku kawijakan kuat urang ...

Diajar deui

massa
produksi

tingkat layanan urang bisa dibasajankeun tumpak leutik milligram urang ka manufaktur badag skala ...

Diajar deui
cofttek Loka Struktural Peta
Leutik Molekul antikanker réagen
cofttek Loka Factory Peta
Kinase sambetan
cofttek Loka Factory Peta
Ngaropéa & sintétik

Kumaha Urang Gawé

01

01nyuhunkeun

Nyadiakeun insinyur biokimia kami kalawan requests Anjeun wincikan jeung panalungtikan.
02

02pangwangunan

profesor biokimia nu patali bakal nuturkeun kasus anjeun sarta nyieun jadwal profésional pikeun proyék-proyék Anjeun.
03

03transaksi

Saatos watesan tungtutan sarta detil, mun asup kontrak nurutkeun kana karsa.
Taroskeun tur meunang rojongan élmuwan kami '!
Cofttek Web Loka Telepon Diagram
maén Video

Sorangan kami

Cofttek nyaéta kelas dunya ngarah ngahubungi na produsén systhesic pikeun réagen antikanker molekul leutik tur sambetan kinase, nyadiakeun ngembangkeun sistem, kaserang customation jeung produksi badag skala ...

wartos

Testimonials customer