Suplemén dietary produsén bahan baku-Cofttek

Kaunggulan kami

Badag Skala Factory

pabrik badag skala na tinggi-tech perusahaan biokimia, jeung sistem supplier dewasa sarta fasilitas teknis panganyarna.

Investasi Urang Sunda

Kalayan platform anu saé dina biotéhnologi sareng uji analitis.

Mimitina-Kelas Tim

Boga tim manajemen anu berpengalaman sareng tim R&D kelas munggaran, konsumén sareng mitra perusahaan ngalangkungan saalam dunya.

jaminan kualitas

Produksi GMP , ISO9001: 2000 auténtikasi kualitas

ngarasa Us

galeri

ngalanggan

Ngalanggan meunang inpo nu panganyarna tentang Company urang.
Anjeun bakal nampa beja panganyarna na bonus.