Cofttek Holdings dugi

Tentang Kami

bagan cofttek Rotation
maén Video

wilujeung sumping

Salaku produsén ngarah dunya pikeun réagen molekul antikanker leutik tur sambetan kinase, Cofttek nyadiakeun rébuan sanyawa ka paguron luhur, pausahaan farmasi sarta instituates panalungtikan medicial. Dina feild panalungtikan farmasi, Cofftek nyadiakeun kaserang kustomisasi, sintésis jeung manufaktur produk kualitas luhur. Kami dipake pikeun ngawangun kempelan panghadena di dunya molekul antikanker leutik. Cofftek téh mibanda kaunggulan pisan kuat dina ngembangkeun kimia, kontrol kualitas, manajemén proyék jeung marketing ...

NU NGADEGKEUN urang Catetan

"Cofttek nyaeta ISO 9001: 2008 Certified jeung sakabéh kagiatan bisnis na anu sasuai ketat ku standar manajemén kualitas internasional".

CEO: Jack.Zhang

cofttek Loka Factory Peta
1000
Medicament nimukeun
1000
panghargaan Winned
1000
Agénsi kerjasama

Tim elit

pamingpin core parusahaan sadayana gaduh doctorates dina kimia organik. Leuwih ti 10 taun pangalaman dina widang sintésis organik kimiawi farmasi berpungsi. pangalaman euyeub dina kimia combinatorial, kimia farmasi, sintésis ngaropéa tur proyék management.More ti 80% tina tim manufaktur di pabrik publik mibanda gelar sarjana muda, sarta satengah di antarana boga gelar master. Aranjeunna sagala elites di industri.

cofttek Loka Factory Peta