Cofttek Holdings dugi

Kamekaran sistim

Kamekaran sistim

Cofttek bisa nawarkeun jasa di handap, sakabéh nu underpinned ku kawijakan kuat kami on intelektual Harta (IP) panyalindungan, proyék mastikeun nu diatur dina strictest kapercayaan sepanjang waktos.

  1. sintétik jalur
  2. pangwangunan
  3. optimasi prosés
  4. Prosés skala-up ti
  5. gram liwat ka ton métrik
  6. Exclusivity lamun diperlukeun
  7. rojongan analitik pinuh
  8. kaasup HPLC, GC-MS sarta NMR
  9. jasa FTE

Pikeun produk mana anu prosés manufaktur geus aya, Cofttek tiasa nawiskeun kontrak jeung manufaktur tol jasa kana spesifikasi hiji customer urang sorangan. Sajaba jasa didadarkeun di luhur, urang ogé nyadiakeun layanan bahan sourcing atah spesialis (di euweuh biaya tambahan) pikeun mastikeun yén, dimana wae mungkin, urang ukur migunakeun sumber bahan kualitas luhur di harga pasar kalapa.

Cofttek oge bisa nawarkeun ieu panalungtikan custom sarta layanan ngembangkeun tailored sasuai husus konsumén '. Urang boga hiji catetan lagu alus teuing tina ngarengsekeun tantangan sintésis organik kompléks keur konsumén urang jeung proyék bisa dumasar kana full-waktu equivalents (FTE) atanapi ongkos sapopoé. Contact us pikeun manggihan cara kacida-terampil tim R & D urang bisa nyieun proyék Anjeun salajengna kasuksésan panganyarna urang.