Némbongkeun 1-12 hasil 630

CAS NO. NGARAN PRODUK IHTISAR
    856925-71-8 (-) - Blebbistatin (856925-71-8)

    (-) - Blebbistatin mangrupakeun inhibitor sél-permeabel pikeun non myosin otot II ATPase kalawan IC50 tina ~ 2 μM, teu ngahambat myosin ranté lampu kinase ...

    1268524-70-4 (+) - JQ1 (1268524-70-4)

    (+) - JQ1 nyaéta Ujang bromodomain inhibitor, kalawan IC50 of 77 nm / 33 nm pikeun BRD4 (1 / 2), ngariung ka sadaya bromodomains tina kulawarga Ujang, tapi teu brom ...

    5142-23-4 3-Methyladenine (3-MA) (5142-23-4)

    3-Methyladenine mangrupakeun inhibitor kelas III fosfatidil inositol 3-kinase (PI 3-kinase) .Pt bisa ngajaga sél granule cerebellar ti apoptos ...

    1668553-26-1 A-1210477 (1668553-26-1)

    A-1210477 mangrupakeun MCL-1 inhibitor potent tur selektif kalawan Ki na IC50 of 0.454 nm sarta 26.2 nm masing-masing> 100-melu selectivity leuwih oth ...

    1527503-11-2 A-366 (1527503-11-2)

    A-366 mangrupakeun G9a / GLP histone lisin methyltransferase inhibitor potent tur selektif (IC₅₀ = 3.3 nm). Eta mintonkeun> selectivity 1000-melu keur ...

    552325-73-2 A-674563 (552325-73-2)

    A-674563 mangrupakeun potent, oral sadia inhibitor Akt1 kalawan nilai IC50 of 11nM. Oge mintonkeun kagiatan ngalawan PKA na CDK2 kalayan nilai IC50 ...

    844499-71-4 A-769662 (844499-71-4)

    A-769662 mangrupakeun poténsial, malik AMP-diaktipkeun protéin kinase protéin (AMPK) aktivator Ieu sareng EC50 tina 0.8 μM.A-769662 mintonkeun seléktivitas nuju β ...

    934162-61-5 A-966492 (934162-61-5)

    A-966492 nyaéta novél jeung inhibitor potent of PARP1 na PARP2 kalawan Ki of 1 nm sarta 1.5 nm visinil.

    1166227-08-2 A66 (1166227-08-2)

    A66 mangrupakeun inhibitor p110α kacida husus tur selektif kalawan IC50 of 32 nm,> 100 melu selectivity pikeun p110α leuwih isoform sejenna kelas-I PI3K ...

    607737-87-1 A77-01 (607737-87-1)

    A 77-01 nyaeta potent TGF-βRI (ALK-5) inhibitor (IC50 = 34 nm). Nyegah aktivasina transcriptional TGF-β. Nyegah TGF-β-ngainduksi proliferasi o ...

    909910-43-6 A83-01 (909910-43-6)

    A 83-01 mangrupakeun inhibitor potent sahiji jenis TGF-β I reséptor ALK5 kinase, tipe I activin / nodal reséptor ALK4 tur ngetik kuring reséptor nodal ALK7, kalawan kuring ...

    714971-09-2 AC480 (BMS-599626) (714971-09-2)

    AC480, ogé katelah BMS-599626 geus dipaké dina percobaan nalungtik pengobatan Kangker, Metastases, sarta HER2 atanapi EGFR keu Advanced kituna ...

1 2 3 4 ... 51 52 53